Τελικές προετοιμασίες για το 6ο Sfendami Night Trail!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
6th night trail 2015 new

Λιγότερο από δύο εβδομάδες παραμένουν για την πραγματοποίηση του 6ου Sfendami Night Trail και οι προετοιμασίες έχουν μπει στην τελική ευθεία. Δεν είναι όμως μόνο αυτό, υπάρχουν πολύ καλά νέα για όλους τους συμμετέχοντες!

Με 3 αγώνες -20 χλμ MTB, 20 και 10 χλμ, ορεινού τρεξίματος- να διαλέξετε σίγουρα θα μπορέσετε να ζήσετε την μαγεία του μοναδικού νυχτερινού αγώνα στον λόφο της Σφενδάμης.6th night trail 2015 new

Οι διαδρομές είναι κατάλληλες και σε αθλητές που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία και θέλουν να ζήσουν την μοναδική εμπειρία της νυκτερινής περιπλάνησης στο βουνό.

Εκτός από μοναδική εμπειρία, είναι και οικογενειακή υπόθεση καθώς υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής παιδιών από 12 ετών και πάνω με την συνοδεία γονέα!

Η τεχνική υποστήριξη των ποδηλάτων, των αθλητών που θα συμμετάσχουν στον νυχτερινό αγώνα MTB θα παρέχεται από την Shimano, η οποία θα προσφέρεται στους αθλητές στην Κεντρική πλατεία της Σφενδάμης -το κέντρο των εκδηλώσεων- τις απογευματινές ώρες, έως και 15 λεπτά πριν την εκκίνηση του αγώνα. Παράλληλα στο 10ο χιλιόμετρο της διαδρομής θα υπάρχει Shimano service από την IDEAL BIKES.

Η υγειονομική κάλυψη, ασφάλεια και επικοινωνία της διοργάνωσης του 6oυ Sfendami Night Trail, θα γίνει από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών–Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με μια έμπειρη ομάδα 30 ατόμων η οποία θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Σφενδάμης, ενώ κατά την διεξαγωγή των αγώνων θα βρίσκονται σε όλα τα τεχνικά και επικίνδυνα σημεία της διαδρομής για να επέμβουν όταν και αν χρειαστεί. Τέλος η επικοινωνιακή κάλυψη του αγώνα θα γίνει από τα άρτια τεχνικά καταρτισμένα μέλη της ομάδας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής βρίσκονται σε εξέλιξη, μέσω της ηλεκτρονικής υποβολής στον ιστότοπο της διοργάνωσης: www.sfendami.com.

Παρόλο που το αντίτιμο συμμετοχής έχει παραμείνει στα 10€ για τους δύσκολους καιρούς που περνάμε, οι παροχές στους αθλητές είναι αυξημένες, με ηλεκτρονική χρονομέτρηση (chip RFID), υγειονομική κάλυψη-ασφάλεια, μετάλλιο για όλους, ενώ στον τερματισμό θα υπάρχει γεύμα με προϊόντα από την περιοχή της Σφενδάμης.

Την μουσική επένδυση της διοργάνωσης την έχει αναλάβει ο DJ Σπύρος.

Δείτε την προκήρυξη για το 6ο Sfendami Night Trail.

Previous Article

H FOX αποκτάει ποσοστά στη Marzocchi!

Next Article

Champions Blog-Πρωτάθλημα και Κύπελλο για τον Ανδριώτη! Η τέλεια σεζόν!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια