Giro di Kerkini 2016

Author: Χωρίς σχόλια Share:
giro di kerkini 2016

Προκήρυξη αγώνα Ποδηλασίας Δρόμου

Την Κυριακή 19 Ιουνίου στην περιοχή της Λίμνης Κερκίνης Σερρών, διοργανώνεται ο διασυλλογικός και OPEN αγώνας ποδηλασίας δρόμου από τον Αθλητικό ποδηλατικό Σύλλογο Σερρών «Ο Μαχητής» σε συνεργασία με τον Οικοπεριηγητή, τον Δήμο Σιντικής και τον Δήμο Ηράκλειας.

Η διαδρομή θα είναι 109 χιλιόμετρα περιμετρικά της λίμνης Κερκίνης. Η εκκίνηση θα δωθεί στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Βυρώνειας και ο τερματισμός θα είναι στα Άνω Πορρόια. Η γραμματεία του αγώνα θα βρίσκεται σε χώρο κοντά στην εκκίνηση από τις 08:00.

Πρόγραμμα:

7:45 – 9:15 : εγγραφές
9:30 εκκίνηση αθλητών με δελτίο
9:35 εκκίνηση αθλητών OPEN
12:30 πιθανή ώρα τερματισμού πρώτου αθλητή
13:00 Barbeque Party με τοπικά εδέσματα για όλους τους συμμετέχοντες
13:30 Απονομές επάθλων

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ και βάση κανονισμών της Ε.Ο.Π. Οι αγωνιζόμενοι, διοργανωτές και συνοδοί οφείλουν να κινούνται στο δεξιό ρεύμα κυκλοφορίας. Για ότι άλλο δεν προβλέπεται θα αποφασίζει επιτόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων.

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλα τα Σωματεία δύναμης Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ομοσπονδία για το 2016. Δικαιούνται να συμμετάσχουν όσοι διαθέτουν καλή υγεία και καλή φυσική κατάσταση. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να υπακούουν σε κάθε εντολή των διοργανωτών και της Τροχαίας που αφορά την προστασία και την ασφάλεια των αθλητών. Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές – συνοδοί) αποδέχονται με τη συμμετοχή τους στον αγώνα τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη και δεν έχουν καμία υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά, ή απώλεια, ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ.. Για την Open κατηγορία επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών άνω των 17 ετών με απαραίτητη γονική συναίνεση (για τους ανηλίκους) και συμπλήρωση έντυπης δήλωσης ότι έχουν εξετασθεί από γιατρό και είναι υγιείς. Τα ηλεκτρικώς υποβοηθούμενα ποδήλατα αποκλείονται από τον αγώνα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την δημιουργία κάποιας κατηγορίας στον αγώνα OPEN είναι να υπάρχουν τουλάχιστον τρεις συμμετοχές. Σε διαφορετική περίπτωση οι ποδηλάτες θα ενταχθούν στην αμέσως μικρότερη κατηγορία. Για τους αθλητές με δελτίο ισχύουν οι κανονισμοί της ΕΟΠ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
Διασυλλογικός αγώνας
• Ανδρών, Εφήβων, Γυναικών (με αθλητικό δελτίο ΕΟΠ)
Αγώνας OPEN
• 17+ , 30+ , 40+ , 50+ , Γυναίκες 18+

Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:

  1. Παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης.
  2. Φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτικό ποδηλατικό κράνος.
  3. Συμπεριφέρονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.
  4. Φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.

Τεχνικοί όροι:
Επιτρεπόμενο πάτημα σύμφωνα με τον κανονισμό: ΕΦΗΒΩΝ : 7,93 m.

Έπαθλα – Βραβεύσεις, μετά την λήξη των αγώνων.1ος Νικητής κάθε Κατηγορίας Χρυσό Μετάλλιο – Δίπλωμα

2ος Νικητής Αργυρό Μετάλλιο – Δίπλωμα
3ος Νικητής Χάλκινο Μετάλλιο – Δίπλωμα
4ος, 5ος, 6ος Νικητής Δίπλωμα

Οι ποδηλάτες που θα διακριθούν σε κάθε κατηγορία είναι υποχρεωμένοι να παρουσιασθούν στο βάθρο των απονομών με την επίσημη ενδυμασίας της ομάδας τους. Επίσης θα δοθούν δώρα στους πρώτους νικητές.

Για την αποφυγή καθυστερήσεων οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι και την Πέμπτη 16/6/2016:
1. Με αποστολή email στην διεύθυνση kontoschristian@yahoo.gr αναφέροντας: Ονοματεπώνυμο, Όνομα Πατρός, Έτος Γέννησης, Τόπο Κατοικίας, Τηλέφωνο, Κατηγορία, Ομάδα/ Χορηγό.
2. Τηλεφωνικά στο 6972 440 010 (Πρόεδρος)

Σε διαφορετική περίπτωση μπορούν να δηλωθούν αθλητές έως και μισή ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα στην γραμματεία που θα βρίσκεται πλησίον της εκκίνησης.

Επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τον αγώνα στα ανωτέρω στοιχεία επικοινωνίας και στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας www.machitisbikeriders.wordpress.com

Το αντίτιμο συμμετοχής για τους αθλητές όλων των κατηγοριών OPEN, είναι 15 ευρώ και περιλαμβάνει Ασφάλιση των αθλητών OPEN και υδροδοσία κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το ποσό καταβάλλεται στην γραμματεία του αγώνα, πριν την εκκίνηση με την παραλαβή των αγωνιστικών νούμερων. Οι αθλητές με δελτίο που συμμετέχουν στον διασυλλογικό αγώνα δεν πληρώνουν συμμετοχή.

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

ypsometrika giro di kerkini 2016 giro di kerkini 2016 map

Previous Article

Στο αγώνισμα του cross-country θα αγωνιστεί ο Peter Sagan στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Next Article

Έχεις σκεφτεί ποτέ σου, τι κοινά μπορεί να έχεις με κάποιον από το pro peloton;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια