Πώς ένα κλεμμένο ποδήλατο έγινε τέχνη!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
κλεμμένο ποδήλατο

Όταν η Amanda Needham κατάλαβε ότι το ποδήλατο της εκλάπη έξω από το σπίτι της στο Brooklyn, ένιωσε θυμό. Πρώτα απέναντι στον κλέφτη και ύστερα απέναντι στον ίδιο της τον εαυτό που δεν το είχε κλειδώσει καλά. Αποφάσισε, όμως, να διοχετεύσει δημιουργικά τον θυμό της και έγραψε ένα μήνυμα προς τον κλέφτη σε ένα τεράστιο χαρτόνι που κρέμασε έξω από το σπίτι της.

Το μήνυμα έλεγε: «Προς τον άνθρωπο που έκλεψε το ποδήλατο μου, ελπίζω να το χρειάζεσαι περισσότερο από μένα. Κόστιζε 200 δολάρια, ήταν χρησιμοποιημένο και το χρειαζόμουν για να πάω στη δουλειά μου. Δεν μπορώ να αγοράσω καινούριο. Την επόμενη φορά κλέψε το Peugeot κανενός hipster ή μη κλέψεις καθόλου. Υ.Γ. Φέρτο πίσω!»

Το σημείωμα της Amanda έκανε μεγάλη εντύπωση στη γειτονιά. Άγνωστοι άρχισαν να εμφανίζονται στην πόρτα της και να της προσφέρουν χρήματα, την συμπόνια τους και ένα παλιό παιδικό ποδήλατο.

Η ιστορία της άρχισε να εξαπλώνεται όλο και περισσότερο μέχρι τη στιγμή που ένα έμπορος τέχνης πέρασε έξω από το σπίτι της και είδε την πινακίδα. Όντας λάτρης  της αμερικανικής λαϊκής τέχνης και των ξένων καλλιτεχνών, εντυπωσιάστηκε από την πινακίδα και πρόσφερε στην Amanda 200 δολάρια για να την αγοράσει. Εκείνη φυσικά δέχτηκε!

Σύντομα η ιστορία έγινε γνωστή και από τα εθνικά μέσα ενημέρωσης όπως η Washington Post το CBS και το ABC.

Ο κλέφτης μπορεί να μην επέστρεψε ποτέ το ποδήλατο, όμως η Amanda πλέον έχει αρκετά χρήματα για να αγοράσει ένα καινούριο. Όσο για το παιδικό ποδήλατο που της χάρισαν, το δώρισε σε ένα τοπικό ποδηλατάδικο όπου ελπίζει ότι θα το επισκευάσουν και θα το δώσουν σε κάποιον που το χρειάζεται!

Πως σας φάνηκε η ιστορία της Amanda;

Previous Article

EWS- Στη Χιλή ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα!

Next Article

Lousfaki DH Race 2018! Η αδρεναλίνη ξεκινά!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια