Μερικά από τα χειρότερα ποδηλατικά δώρα που κυκλοφορούν στο ίντερνετ!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
bike theme gift water glasses

Όσοι ασχολούμαστε με το ποδήλατο, σε οποιαδήποτε μορφή του, σίγουρα θα έχουμε πάρει κάποιο ποδηλατικό δώρο κάποια στιγμή. Για παράδειγμα στα φετινά μου γενέθλια πήρα ως ποδηλατικό δώρο μια βερμούδα και ένα ζευγάρι παπούτσια! Βέβαια πολλές φορές οι άνθρωποι που θέλουν να μας κάνουν ένα δώρο που να σχετίζεται με το ποδήλατο, δεν είναι γνώστες του χώρου και θα μας πάρουν κάτι που θα «γεμίζει» αυτούς ενώ εμάς μπορεί να μας φαίνεται τελείως χαζό και άχρηστο! Φυσικά και θα το δεχτούμε φυσικά και θα ευχαριστήσουμε τον άνθρωπο που μας το πήρε αλλά το πιο πιθανό είναι να πιάνει χώρο στην ποδηλατική μας ντουλάπα! Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα χειρότερα ποδηλατικά δώρα που είδαμε να κυκλοφορούν στο ίντερνετ και σας τα παρουσιάζουμε ώστε να ξέρετε τι να περιμένετε να δεχτείτε ως επόμενο δώρο -για όσους ασχολούνται με το ποδήλατο- και φυσικά τι θα πρέπει να αποφύγετε να αγοράσετε σε κάποιον που ασχολείται με το ποδήλατο για όλους τους υπόλοιπους!

bike themed gifts (1) bike themed gifts tie

bike themed gifts baby suitΜπλούζες και αξεσουάρ που υποδηλώνουν ότι είμαστε λάτρεις της ποδηλασίας. Δεν ξέρω για εσάς αλλά προσωπικά μου φαίνονται πολύ άχρηστα κάτι τέτοια δώρα, είτε πρόκειται για t-shirts, καπέλα και σκουφιά, ζώνες, καρφίτσες και φουλάρια. Ναι μας αρέσει το ποδήλατο, ναι κυκλοφορούμε παντού και κάθε μέρα με ποδήλατο, δεν χρειάζεται να φοράμε και ρούχα για να το δείχνουμε. Αυτό που μας ξετρελαίνει όμως, είναι τα βρεφικά ρούχα που έχουν σχέση με το ποδήλατο!

Βιβλία σχετικά με την ποδηλασία. Επειδή ζούμε με ένα ποδήλατο ανάμεσα στα πόδια μας, δεν σημαίνει ότι θέλουμε και πρέπει να γνωρίζουμε όλη την ποδηλατική ιστορία από το 1800 έως και σήμερα. Ούτε πως θα πρέπει να ξέρουμε όλους τους αθλητές ποδηλασίας και το πως έπιναν τον καφέ τους, ή για όλα τα ποδηλατικά σκάνδαλα. Καλύτερα να μας έφερναν ένα εγχειρίδιο για το πως μπορούμε να διορθώνουμε μόνοι μας το ποδήλατο ή πως μπορούμε να πλέξουμε έναν τροχό!

Εργαλεία χαμηλής ποιότητας. Ναι, μαστορεύουμε το ποδήλατο, έχουμε κάποια εργαλεία, αλλά δεν θέλουμε εργαλεία «φτηνά» και κακής ποιότητας. Δεν θέλουμε να χρειαστεί να σας πάρουμε τηλέφωνο όταν θα είμαστε 80 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι, ή χαμένοι μέσα σε κάποιο βουνό να έρθετε να μας πάρετε επειδή το «κακό» εργαλείο έσπασε ή χάλασε κάποιο κεφάλι βίδας στο ποδήλατο και ξεμείναμε στην μέση του πουθενά.


Δες επίσης: Τα πιο συχνά λάθη που μπορεί να κάνετε όταν μαστορεύετε.


Φτηνά ποδηλατικά αξεσουάρ με γελοία αυτοκόλλητα. Ναι έχουμε ένα κουδουνάκι στο ποδήλατο, έχουμε και παγούρι και θήκη για το smartphone μας, αλλά κανένα από αυτά δεν έχει αστεία αυτοκόλλητα που τύπου «I <3 my bike» ή «I ride all day», όπως φυσικά κάποιο κουδουνάκι που να υποδηλώνει την αγάπη μας για ένα φλιτζάνι φρεσκοψημένο καφέ!

bike themed gifts coffee bell bike themed gifts clothe hanger

Φτηνά, πλαστικά αξεσουάρ για το σπίτι. Για να διακοσμούμε το σπίτι έχουμε τα 2 ποδήλατα μας, αυτό είναι αρκετό ως ποδηλατικό ντεκόρ για το σαλόνι, οπότε το πλαστικό ποδηλατάκι για το σκρίνιο, ή κάποια κρεμάστρα που απεικονίζει ένα ποδήλατο. Αυτό που δεν μπορούμε να αρνηθούμε όμως, είναι ένας ποδηλατικός κόφτης πίτσας, με ενσωματωμένο ανοιχτήρι για τις μπύρες μας!

Previous Article

8 λόγοι που δεν συμμετέχω σε αγώνες με το MTB!

Next Article

Lines We Ride! Το video για το ελληνικό Downhill τα σπάει!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια