Δεν ήσουν στην 2η Πανελλήνια Συνάντηση Ορεινής Ποδηλασίας; Έχασες!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου έλαβε μέρος η 2η Πανελλήνια Συνάντηση Ορεινής Ποδηλασίας στο Βαλτεσινίκο της ορεινής Αρκαδίας. 120 αναβάτες συμμετείχαν στις διήμερες εκδηλώσεις, οι οποίοι όχι μόνο απόλαυσαν τα μοναδικά ελατοσκέπαστα μονοπάτια της περιοχής αλλά έλαβαν και ενεργό ρόλο στην συζήτηση γύρω από την ανάπτυξη του ποδηλατικού τουρισμού και την αειφόρο ανάπτυξη των ορεινών περιοχών, με τα συμπεράσματα και τις προτάσεις να εντάσσονται στον προγραμματισμό μελλοντικών δράσεων. 

2h panellhnia synanthsh eeop mtb (3)

Στις εκδηλώσεις περιλαμβανόταν και διαγωνισμός ερασιτεχνικών ταινιών με θέμα την ποδηλασία βουνού, επίσκεψη στο Μουσείο Υδροκίνησης στην Δημητσάνα και πεζοπορία για όλους. Συνολικά τα άτομα που συμμετείχαν το σαββατοκύριακο έφτασαν τα 200 οι οποίοι ήρθαν από όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

Οι δράσεις αγκαλιάστηκαν από την τοπική κοινωνία με έμπρακτη υποστήριξη από την περιφέρεια Πελοπονήσσου, το δήμο Γορτυνίας και τους Εθελοντές Σαμαρείτες του ΕΕΣ Τριπόλεως καθώς και το Πολιτιστικό Κέντρο Βαλτεσινίκου, η συμβολή των οποίων ήταν πολύτιμη.

Η ΕΕΟΠ θα συνεχίσει την προσπάθεια της στην συντήρηση των μονοπατιών της περιοχής τα οποία ξεπερνούν τα 30 χιλιόμετρα σε μήκος, καθώς αποτελούν πλέον πόλο έλξης και πεδίο άθλησης.2h panellhnia synanthsh eeop mtb (2)

Περισσότερα σχετικά με την εκδήλωση καθώς και πάρα πολλές φωτογραφίες, μπορείτε να βρείτε στο: Ε.Ε.Ο.Π Επισκόπηση 2ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ορεινής Ποδηλασίας

Previous Article

Σκέφτεστε να παντρευτείτε; Για πάρτε μερικές ιδέες για να κάνετε λίγο πιο ποδηλατικό τον γάμο σας…!

Next Article

Fort William Downhill World Cup, 19η νίκη για τον Greg Minnaar.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια