Πρωινός καφές στην παραλία της Θεσσαλονίκης με Sela.gr και Thessbike!!!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
Sela.gr και Thessbike Event

Το καλοκαίρι έφτασε. Η μέρα έχει μεγαλώσει. Ο καιρός είναι τέλειος. Η τρέλα μας για το ποδήλατο παραμένει αμείωτη. Ήρθε λοιπόν η ώρα για την…2η ‘Παγκόσμια’ Συνάντηση Φίλων sela.gr

Αυτή τη φορά σε συνεργασία με το Thessbike σας προσκαλούμε την Κυριακή 5 Ιουνίου από τις 10 το πρωί στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης (μπροστά από τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης), σε μια εκδήλωση στην οποία πρωταγωνιστές θα είναι τα ποδήλατα και η αγάπη μας γι’ αυτά. Ελάτε, λοιπόν, να περάσουμε μαζί το πρώτο Κυριακάτικο πρωινό του Ιούνη, να γνωριστούμε, να σας κεράσουμε τον καφέ σας από το Mod Bar Street Coffee και να μιλήσουμε για θέματα που αφορούν τον κόσμο του ποδηλάτου.

sela-event
Sela.gr και Thessbike, ας μιλήσουμε για ποδήλατο!

Στην εκδήλωση θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την ομάδα του sela.gr, του site που γνωρίζει τα πάντα γύρω από το ποδήλατο καθώς και το Thessbike, το καλύτερο κοινόχρηστο σύστημα ποδηλάτων που μας δίνει τη δυνατότητα να χαρούμε τις ομορφιές της πόλης μέσα από μια βόλτα με ποδήλατο, σε περίπτωση που δεν έχουμε δικό μας. Επιπλέον, θα μοιράσουμε “συλλεκτικά” αυτοκόλλητα.

H δεύτερη αυτή συγκέντρωση φίλων του sela.gr. μετά την επιτυχία της πρώτης που πραγματοποιήθηκε τον Φλεβάρη στο Σέιχ Σου- αποφασίστηκε ύστερα από δικές σας προτροπές και έτσι αυτή τη φορά αλλάζουμε περιβάλλον λόγω καλοκαιριού και θα βρεθούμε δίπλα στη θάλασσα. 

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή μαζί με τους φίλους σας για να περάσουμε ένα όμορφο και χαλαρό πρωινό, να μοιραστούμε την τρέλα μας για το ποδήλατο και να δείτε όλες τις ποδηλατικές εκπλήξεις που θα ετοιμάσουμε για εσάς στο μίνι περίπτερο μας.

Ιδού και το Facebook event μέσω του οποίου μπορείτε να καλέσετε τους φίλους σας!

Previous Article

Eddy Merckx και κατηγορίες για πιθανή δωροδοκία!

Next Article

Claudio Caluori και preview από Fort William για το Παγκόσμιο Κύπελο Downhill. (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια