Το απόλυτο Flow στο Livigno!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
SELA2

Καλοκαιράκι για εμάς τους mtb-ers σημαίνει bikeparks….Aν είσαι φανατικός φίλος του σπορ, τότε δεν θα χρειαστεί καν να σου συστήσουμε το μαγικό χωριο του Livigno, στα ιταλο-ελβετικά σύνορα! Εκεί, λοιπόν, το Carosello 3000 εγκαινιάζει ένα νέο δίκτυο από μονοπάτια γεμάτα flow, σχεδιασμένα για mountain bikes με μια σούπερ ακολουθία από στροφές και άλματα.

Το βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι ο οποιοσδήποτε θα μπορεί να ποδηλατήσει σε αυτά τα μονοπάτια ακολουθώντας τον δικό του ρυθμό και σύμφωνα με τις δικές του δεξιότητες. Αυτή η νέα διάταξη που θα βασίζεται στην ταχύτητα και τον ρυθμό εγγυάται την επιθυμητή ασφάλεια και για τους αρχάριους.

Το Carosello 3000 Mountain Park άνοιξε τις πόρτες του το περασμένο Σάββατο και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, με τη μεταφορά προς την κορυφή να επιτυγχάνεται μέσω 2 τελεφερίκ. Θα είναι διαθέσιμα 2 μονοπάτια αθροιστικού μήκους 10 χιλιομέτρων. Το “Coast to Coast” με στροφές και άλματα μήκους 6 χιλιομέτρων μπροστά στο πανέμορφο τοπίο του Livigno, και το “Roller Coaster” μήκους 4 χιλιομέτρων σε flow style. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού άλλα 2 μονοπάτια θα είναι υπό κατασκευή και θα παραδοθούν στο κοινό μόλις ολοκληρωθούν.

Τα μονοπάτια έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με τον θρύλο των ΜΤΒ Hans “No Way” Ray, εφευρέτη των Flow style διαδρομών που γνωρίζει παράλληλα την περιοχή εδώ και πολλά χρόνια και υπό την επίβλεψη του «αρχιτέκτονα» των mountain bike διαδρομών Diddie Schneider. Τα νέα μονοπάτια θα κατασκευαστούν από το IMBA (International Mountain Bike Association) με σκοπό να αποκτήσει την επίσημη πιστοποίηση «Flow Trails», αναβαθμίζοντας έτσι το προφίλ του από Silver Level σε Gold Level στην αξιολόγηση των προσφερόμενων υπηρεσιών στα mountain bike.

Το νέο δίκτυο έχει σχεδιαστεί με σκοπό να ενώσει ήδη υπάρχοντα φυσικά μονοπάτια που δεν μπορούσαν να αξιοποιηθούν λόγω τις δύσκολης πρόσβασης σε αυτά, με το “Hairy Cow” να είναι ένα καλό παράδειγμα.
Όλες τις απαραίτητες ενημερώσεις μπορείτε να τις βλέπετε απευθείας στην ιστοσελίδα της Carosello 3000.

Previous Article

Πώς να χτίσεις τους δικούς σου τετρακέφαλους!

Next Article

Tile App! Μια εφαρμογή για να μη σας στερήσει κανείς το ποδήλατό σας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια