Ελάχιστες μέρες για το ITI EPIC 2017!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
Εκκινηση 2016

Ελάχιστες μέρες απομένουν για την εκκίνηση του ITI EPIC 2017 και ακόμα λιγότερες για το κλείσιμο των συμμετοχών! Οι ετοιμασίες εντός της διαδρομής είναι πυρετώδεις καθώς πέρα από τις εργασίες αποκατάστασης μετά το πέρασμα ενός πολύ δυνατού χειμώνα, η ομάδα συντήρησης της διαδρομής προετοιμάζει και τα εντελώς νέα κομμάτια για το 2017!

Χώρος απονομών αναμονής 2

Τα νέα αυτά κομμάτια κρίνονται αναγκαία για έναν αγώνα που μετρά 7 χρόνια ιστορίας, καθώς οι διοργανωτές θέλουν η διαδρομή να είναι κάθε χρόνο διαφορετική αλλά και καλύτερη. Εκεί αποσκοπεί η νέα χάραξη του πρώτου μονοπατιού αλλά και η εντελώς νέα μικρή διαδρομή των 20 χιλιομέτρων.

Πλάνο από τη διαδρομή 3

Οι συμμετοχές αναμένεται να κυμανθούν στις 350 σε 3 διαδρομές και 10 κατηγορίες. Μετά και τις φετινές αλλαγές οι νέες διαδρομές είναι μήκους 57, 35 και 20 χιλιομέτρων με τις θετικές υψομετρικές να ανέρχονται σε 2030, 1280 και 710 μέτρα αντίστοιχα.

Πλάνο από τη διαδρομή 2

Το κλίμα στο πανέμορφο χωριό της Παύλιανης αλλά και στη διαδρομή αναμένεται πανηγυρικό, με τη διοργάνωση και τους χορηγούς να μιλούν για τον εντυπωσιακότερο αγώνα στα 7 χρόνια του θεσμού. Η διαδρομή θα καλυφθεί από 6 φωτογράφους και αναμένεται να τραβηχτούν πάνω από 2.000 φωτογραφίες. Εντυπωσιακό θα είναι και το νέο μετάλλιο της διοργάνωσης χαραγμένο σε ξύλο ελάτης, το οποίο φέτος θα λάβουν όλοι οι αγωνιζόμενοι! Και φυσικά το μεγάλο έπαθλο για τον νικητή της διαδρομής των 57 χιλιομέτρων είναι και πάλι εδώ.

Μετάλια

Πολλές ακόμα συγκινήσεις περιμένουν τους αγωνιζόμενους στις 14 Μαΐου στις ελατοσκέπαστες πλαγιές της Οίτης, περισσότερες λεπτομέρειες και εγγραφές στο www.itiepic.gr   

Previous Article

11η Μαΐου η Παγκόσμια Ημέρα Bike to Work!

Next Article

Bike-cafe επιβραβεύει τον βαρύτερο αναβάτη του Giro d’ Italia που θα ανέβει το Stelvio με 100 μπύρες!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια