Ημερολόγιο Ανδριώτη: Καλοκαιρινή προπόνηση!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
11180330_906870959370072_8178297531889240263_n

του Κωνσταντίνου Ανδριώτη

‘Μετά από τον αγώνα στη Βουλγαρία είχα ένα μήνα περίπου για προετοιμαστώ για το Πανευρωπαϊκό που θα συμμετέχω στις 12 Αυγούστου. Με τη βοήθεια του γυμναστηρίου ‘Body&Soul’ και του ‘Zourbakis pro shop’ πήρα μια carbon κούρσα και άρχισα την προετοιμασία. Το πρόγραμμα μου κάθε εβδομάδα περιλαμβάνει 3 φορές κούρσα με διάρκεια 2 ωρες, όπου δουλεύω κυρίως ένταση, άλλες δυο φορές crossfit, δυο φορές τρέξιμο 1/ώρα και προπόνηση με το ποδήλατο downhill μια φορά την εβδομάδα σε μονοπάτια περίπου 4 λεπτά με αριθμό καταβάσεων περί τις 5.

Αυτά είναι που κάνω για να προετοιμαστώ και μια και είναι αρκετά δύσκολα κάθε πρωί ξυπνάω… κομμάτια. Επειδή, όμως, κάνω κάτι διαφορετικό κάθε μέρα συνήθως δεν βαριέμαι!

Επίσης έχω ασχοληθεί πολύ με το ίδιο το ποδήλατο με στόχο να το βελτιώσω και να νιώθω πιο άνετα πάνω του ώστε να έχω καλύτερους χρόνους. Αυτά που έχω αλλάξει και με βοήθησαν αισθήτα είναι τα φρένα, το μπροστινό (πηρούνι) καθώς και το cockpit (πρόσθεσα αποστάτες για να ψηλωσω το τιμόνι). Τις τελευταίες μέρες έχω αρχίσει να πηγαίνω πολύ γρήγορα και αυτό φάνηκε στους χρόνους 10/ δεύτερα κάτω σε ένα κομμάτι 1.45

Και αυτό έγινε μετά από τρεις εβδομάδες εξοικείωσης με το ποδήλατο. Παίζει και αυτό ρόλο, λοιπόν…Ελπίζω σε καλύτερα αποτελέσματα μέχρι το τέλος της σεζόν και συνεχίζω την δυνατή προπόνηση!

Previous Article

Ο Van Garderen εγκατέλειψε στον Γύρο της Γαλλίας!

Next Article

Ένα μονόπλανο που θα σου ρίξει τα σαγόνια!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια