Η Pivot λανσάρει το νέο Switchblade Aluminum!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
Pivot Switchblade

Γρήγορο, ικανό και πλέον πιο προσιτό για όλους τους αναβάτες!

Το αρχικό Switchblade επαναπροσδιόρισε το πόσο ικανό και ευέλικτο θα μπορούσε να είναι ένα ποδήλατο βουνού. Σήμερα, η Pivot παρουσιάζει μια πιο προσιτή έκδοση από αλουμίνιο με την ίδια καινοτόμο γεωμετρία, ανάρτηση και απόδοση για το ευρύ κοινό.

Η carbon έκδοση του Switchblade έκανε την εμφάνιση της το 2016 και κέρδισε πολύ γρήγορα τις εντυπώσεις του τύπου. Με αυτό το ποδήλατο, η Pivot πρωτοστάτησε στη χρήση του Super Boost Plus 157 σε ποδήλατα trail.

Pivot Switchblade

 

Pivot Switchblade

Η μεγαλύτερη απόσταση του πίσω άξονα δημιουργεί ένα πιο άκαμπτο πλαίσιο και πίσω τροχό και επέτρεψε στην Pivot να δημιουργήσει ένα μοντέλο που έχει και μεγάλο tire clearence και ένα από τα μικρότερα chainstay στην κατηγορία του καθώς και χώρο για ένα επιπλέον μπροστινό ντεραγιέ.

Pivot Switchblade

 

Pivot Switchblade

Το νέο Switchblade Aluminum προσφέρει τώρα την ίδια ευελιξία, χαρακτηριστικά και απόδοση σε ένα πιο οικονομικό πακέτο.

«Χρησιμοποιώντας το νέας γενιάς hydro-formed αλουμίνιο μας, μπορέσαμε να πετύχουμε την ίδια αντοχή ακαμψία και επίδοση με την carbon έκδοση του Switchblade, με τη μόνη διαφορά ότι πλέον είναι προσιτό σε περισσότερους αναβάτες» είπε ο πρόεδρος και CEO της Pivot Cycles, Chris Cocalis.

Pivot Switchblade

«Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να αναπτύξουμε προηγμένες τεχνικές διαμόρφωσης που θα μας επιτρέπουν να κατασκευάσουμε ένα εξαιρετικά ελαφρύ πλαίσιο από αλουμίνιο το οποίο ικανοποιεί τις ανάγκες για αντοχή και ακαμψία όπως ένα carbon ποδήλατο, όμως τα καταφέραμε. Και τα 2 μοντέλα του Switchblade (aluminum & carbon), είναι ιδανικά για όσους θέλουν ένα δυναμικό σύντροφο στο πλευρό τους. Στην 29αρα έκδοση του, το Switchblade προσφέρει όλη τη σιγουριά που χρειάζεσαι καθώς και μία πιο “παιχνιδιάρικη διάθεση”. Στην 27.5 έκδοση του είναι ακόμη πιο σταθερό, αλλά με μη ρεαλιστικά επίπεδα πρόσφυσης!», πρόσθεσε ο Cocalis.

Το νέο Switchblade Aluminum θα διατίθεται σε 2 χρώματα, μπλε ηλεκτρίκ με κόκκινες λεπτομέρειες και aqua blue με lime green λεπτομέρειες.

Previous Article

Η ‘έξυπνη’ ποδηλασία με άδειο στομάχι βοηθάει στην απομάκρυνση του λίπους και των περιττών κιλών!

Next Article

Η δυναμική επιστροφή της Pirelli στην ποδηλασία δρόμου!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια