Η δυναμική επιστροφή της Pirelli στην ποδηλασία δρόμου!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
ελαστικά pirelli

Μαζί με την επιστροφή της στην ποδηλατική αγορά, η Ιταλική εταιρία Pirelli ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Pro Continental ομάδα, Aqua Blue.

Για την ομάδα, η Pirelli δημιούργησε ένα καινούριο ειδικό tubular ελαστικό που τέσταρε για αρκετούς μήνες κάτω από διάφορες συνθήκες. Πρόκειται για ένα ελαστικό 28 mm, ειδικά σχεδιασμένο για να μεγιστοποιεί τα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά του 3Τ Strada που χρησιμοποιεί η ομάδα. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης η ομάδα Aqua Blue χρησιμοποιεί τα ελαστικά PZero Velo 28 mm που είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά.

Η Pirelli λέει ότι οι αγώνες υψηλού επιπέδου ήταν πάντα στο DNA της και αποφάσισε να κάνει την επιστροφή χορηγώντας την ομάδα Aqua Blue καθώς είναι μια ομάδα που φημίζεται για τις τολμηρές τεχνικές επιλογές της.

Ως εκ τούτου, ενώ πρόκειται για την πρώτη «δημόσια» εμφάνιση των ελαστικών Pirelli σε αγωνιστικό πλαίσιο, ο αγώνας Amstel Gold Race δεν θα είναι ο τελικός προορισμός αλλά ένα σημαντικό βήμα σε ένα ταξίδι έρευνας και ανάπτυξης που θα συνεχιστεί καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν!

Σε αυτόν τον αγώνα αλλά και σε αυτούς που θα ακολουθήσουν, θα δοκιμαστούν και άλλες νέες λύσεις σε πραγματικές συνθήκες αγώνων, ώστε να παραχθούν όλο και πιο αποτελεσματικά tubular ελαστικά. Η στενή τεχνική συνεργασία με την Aqua Blue θα επιτρέψει τη συλλογή πολύτιμων δεδομένων για την ανάπτυξη των tubular ελαστικών που θα παρουσιάσει η Pirelli στην αγορά.

Όπως και τα PZero Velo, τα νέα tubular της για την Aqua Blue Sport έχουν αναπτυχθεί στο εργοστάσιο της Pirelli, στην Slatina της Ρουμανίας, όπου παράγει και τα ελαστικά για τα μονοθέσια της F1.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν τα συγκεκριμένα ελαστικά θα γίνουν διαθέσιμα στο ευρύ καταναλωτικό κοινό.

Previous Article

Η Pivot λανσάρει το νέο Switchblade Aluminum!

Next Article

Ολοκαίνουριο Specialized Stumpjumper!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια