Η sela στην Eurobike 2015!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
AW_EBKB_3768 (1)

Το ποδήλατο είναι μια από τις εφευρέσεις που άλλαξε και αλλάζει τον κόσμο.  Από την αρχική του κατασκευή τίποτα δεν παραμένει ίδιο παρά μόνο το σχήμα των τροχών.  Πίσω από αυτό υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία που «σπρώχνει» στα άκρα αναζητώντας τεχνολογίες, υλικά και τρόπους να μας πάει μια πεταλιά παραπέρα.

Όποιος θέλει να μάθει τα πάντα για τα νέα μοντέλα που αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2016, τις καινοτομίες που εισάγουν οι κατασκευαστές και τις εξελίξεις πριν ακόμα κυκλοφορήσουν στο δρόμο ή το βουνό ένα είναι το μέρος που πρέπει να επισκεφθεί μια και όλα θα είναι εκεί! Η έκθεση Eurobike 2015.  Από τις 26 έως τις 29 Αυγούστου στο Friedrichshafen της Γερμανίας αθλητές, έμποροι, κατασκευαστές και όλος ο κόσμος του ποδηλάτου θα δώσουν το παρόν σε μια ακόμα γιορτή που θα μεγαλώσει την ανυπομονησία μας!!!

Οι αλλαγές που περιμένουμε να δούμε αφορούν τα μεγέθη των τροχών με τη μάχη μεταξύ 27,5 inch με τα 29άρια.  Οι τροχοί 26 inch έχουν σχεδόν εξαφανιστεί και οι εταιρίες που παράγουν τέτοια ποδήλατα ακόμα θεωρούνται οπισθοδρομικές! Θα παρακολουθήσουμε τη νέα μόδα των fatbike που κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους. 

Ακόμα, η αναζήτηση σταθερότητας έχει οδηγήσει τους κατασκευαστές να αυξήσουν το μήκος των κέντρων των τροχών στο βουνό… κι αυτό θα το δούμε εκεί!  Στο δρόμο η αναζήτηση πιο αεροδυναμικών πλαισίων αλλά και η προσθήκη δισκοφρένου θα κάνει τους λάτρεις των road bikes να παραμιλάνε! Μεγάλο κομμάτι της έκθεσης είναι αφιερωμένο στα ηλεκτρικά ποδήλατα που μπορεί οι σκληροπυρηνικοί να τα σνομπάρουν, ωστόσο το ότι δίνουν την δυνατότητα στο μέσο άνθρωπο, που δεν είναι ιδιαίτερα γυμνασμένος να νιώσει την ελευθερία της κίνησης και τη χαρά μιας βόλτας είναι σπουδαίο!

Η Eurobike είναι θεσμός από το 1991.  Συγκεντρώνει πάνω από 60.000 επισκέπτες, εκατοντάδες εκθέτες και δημοσιογράφους.  Πέρα από την ίδια την έκθεση το πρόγραμμα περιλαμβάνει δοκιμές ποδηλάτων, επιδείξεις μόδας, πάρτι και πολλά ακόμα!

Το sela.gr θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει τον παλμό της Eurobike 2015! Μείνετε συντονισμένοι!!!

Previous Article

Ο Ζαφείρης μιλά για τη σκληρή δουλειά και την καρδιά του πρωταθλητή!

Next Article

Βελτιώστε τους χρόνους σας ξυρίζοντας τα πόδια σας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια