Κωνσταντίνος Ανδριώτης- Νίκη στο Pamporovo!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
11693190_900186533371848_1023551035_n
Στις 28 Ιουνίου έγινε to bike fest στο Pamporovo της Βουλγαρίας. Το μέρος είναι απίστευτο και με πολύ καλά μονοπάτια για downhill και όχι μόνο. Υπάρχουν 4 με 5 μονοπατια. Φέτος φτιάχτηκε ένα καινούριο μονοπάτι, αυτό του αγώνα, που δεν έχει καμιά σχέση με ό,τι είχαμε δει μέχρι σήμερα.
Καβαλησα την καινούρια πίστα για πρώτη φορά την Πέμπτη και μου αρεσε παρά πολύ. Το μονοπάτι μπορεί να ήταν λίγο πιο αργό από το παλιό αλλα ήταν πιο διασκεδαστικό. Στην αρχή έχει πολλά berm και κάποια τραπέζια. Έχει γενικά τα πάντα…ρίζες που με τον καιρό θα φανούν και άλλες ανάποδες κλίσεις, άλματα και ένα τεχνικό drop με step up που δεν δοκίμασαν πολλοί. Την πρώτη μέρα το χώμα ήταν λίγο μαλακό επειδή η πίστα ήταν νέα αλλά στη συνέχεια πατήθηκε και το μονοπάτι έγινε αρκετά πιο γρήγορο.
Γενικά είχα καλή αίσθηση στο μονοπάτι και από την πρώτη μέρα πήγα γρήγορα.
Ήδη από την Παρασκευή ήμουν έτοιμος για αγώνα. Ο καιρός ήταν με το μέρος μας και έτσι η πίστα ήταν πολύ γρήγορη με νωπό χώμα όλο το τετραήμερο λόγω των ελαφρών βροχοπτώσεων τα βραδιά.
Στα προκριματικά βγήκα 3ος πίσω από δυο καλούς Βούλγαρους με 1 δευτερόλεπτο διάφορα λόγω ενός γλιστρήματος σε ρίζες. Παρ’ ολα αυτά ήξερα ότι μπορώ να κάνω καλύτερο χρόνο και αυτό έκανα στον τελικό και ετσι κατέλαβα την πρώτη θέση με 4 δεύτερα διάφορα από τον δεύτερο αναβάτη.
Σας ευχάριστω πολύ όλους που με παρακολουθείτε και διαβάζετε τα νέα μου και τα λεμε σε ένα μήνα στον επόμενο αγώνα του Πανευρωπαϊκου Κυπέλλου ΙXS Spicak στην Τσεχία.
Previous Article

Maserati εναντίον David Millar… ποιος είναι πιο γρήγορος; (video)

Next Article

To MC2 είναι 8 διαφορετικά ποδήλατα σε ένα! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια