Ξεχάστε τα drone. Το Birdie σας δίνει το «bird eye» χωρίς μοτέρ!

Author: Χωρίς σχόλια Share:

Σίγουρα θα έχετε δει βίντεο από κάποιο drone και σίγουρα θα έχετε σκεφτεί να κάνετε και κάτι παρόμοιο. Όταν όμως ξεκινήσατε την έρευνα για κάποιο drone το οποίο μπορεί να τραβάει και βίντεο, τότε είδατε τις απαγορευτικές τιμές για τους περισσότερους από εμάς, είδατε πόσο ευαίσθητα είναι σε κάποια πτώση, είδατε την μικρή διάρκεια της μπαταρίας και αρχίσατε να το σκέφτεστε ξανά.

birdie-1

Πως θα αντιδρούσατε αν σας λέγαμε πως υπάρχει ένας πάρα πολύ οικονομικός τρόπος ώστε να κάνετε τις δικές σας εναέριες βίντεο-λήψεις, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε drone ούτε κάποιο 3-μετρο selfie-stick;

birdie

Ναι λοιπόν, το Birdie είναι μια συσκευή η οποία σας επιτρέπει να «πετάξετε» την GoPro κάμερα σας στον αέρα, χωρίς όμως το ρίσκο να σπάσει κατά την προσγείωση. Στην ουσία είναι μια εξωτερική θήκη για κάμερα GoPro η οποία έχει «φτερά» ώστε να μπορεί να κάνει μικρές πτήσεις με σταθερότητα. Έτσι λοιπόν το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πετάξετε το Birdie με δύναμη προς τον ουρανό και μόλις αυτό φτάσει στο μέγιστο ύψος τα φτερά «ανοίγουν» κάνοντας το βάρος της GoPro να στρέψει το Birdie προς το έδαφος. Αυτό είναι και το σημείο όπου το βίντεο ή οι συνεχόμενες φωτογραφίες θα δείχνουν εσάς που θα περιμένετε το Birdie.

birdie-2

Αν δεν το πιάσετε η βάση έχει ενσωματωμένο προφυλακτήρας ο οποίος θα το προστατέψει από ενδεχόμενο σπάσιμο ή από γρατσουνιές στην θήκη. Επίσης επιπλέει για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο νερό. Το βάρος του είναι μόλις 100 γραμμάρια (χωρίς την κάμερα) και μαζεύεται σε αρκετά μικρό μέγεθος ώστε να χωράει στο backpack σας!

Περισσότερες πληροφοφίες για το Birdie μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ.

Previous Article

H συλλογή ποδηλάτων του Robin Williams βγαίνει σε δημοπρασία!

Next Article

Aυτή είναι η ποδηλασία βουνού -mountain bike. (RAW video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια