Τα 7 πιο ασυνήθιστα αλλά χρήσιμα αντικείμενα σε μια βόλτα με το ποδήλατο.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
SELA17

Όταν ετοιμάζεστε για μια εξόρμηση τι περίεργο παίρνετε μαζί σας; Πέρα από τα κλασικά όπως νερό, τροφή, σαμπρέλες και τρόμπα, υπάρχουν πολλοί που το πάνε ένα βήμα παραπέρα!

Διαβάστε λοιπόν, τα 7 πιο αξιοσημείωτα αντικείμενα που μπορεί να πάρεις μαζί σου σε μια βόλτα:

Πλαστικό σακίδιο: Ή έστω πλαστική σακούλα. Λογικό, καθώς όταν πιάσει η βροχή τουλάχιστον τα απαραίτητα όπως κινητό και πορτοφόλι πρέπει να προφυλαχθούν και να παραμείνουν στεγνά.

Λαστιχένιο σκουφάκι και χειρουργικά γάντια: Σίγουρα μια ποδηλάτισσα με σκουφάκι κολυμβητηρίου και χειρουργικά γάντια δεν είναι και ότι πιο καλαίσθητο έχουμε δει, αλλά τουλάχιστον την διατηρεί στεγνή σε μια ξαφνική καταιγίδα στο βουνό.

Υπογεγραμμένη κάρτα δωρητή οργάνων: Μαζί πάντα με την ασφάλεια υγείας που, κούφια η ώρα, μπορεί να χρειαστεί. «Αν το κακό μου χτυπήσει την πόρτα, θα ήθελα να είμαι σε θέση να σώσω ζωές» δηλώνει περήφανα, και προς τιμήν του, ο Καναδός πρωταθλητής Lea Kirchman επ’αυτού.

Προσαρμογέα για βαλβίδες: Ανεκτίμητης αξίας εξάρτημα για όσους έχουν θεματάκια με το βάθος της εσοχής στις ζάντες ως προς το αντίστοιχο στις βαλβίδες, καθώς μπορούν με αυτό να προσθέτουν αέρα στο λάστιχά τους χρησιμοποιώντας σχεδόν οποιαδήποτε τρόμπα.

Αντισηπτικά μαντηλάκια: Μια «μικροεπέμβαση» στο σύστημα μετάδοσης κατά την διάρκεια της βόλτας μπορεί να κάνει τα χέρια σας χάλι μαύρο (στην κυριολεξία) και να επηρεάσει την άνεση σας. Κάτι ξέρει ο πρωταθλητής Jeremy Powers και κουβαλάει πάντα αντισηπτικά μαντηλάκια μαζί του.

Αλοιφή για τα τσιμπήματα: Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σε τσιμπήσει, αυτονόητο!

bonus:
Χαρτονόμισμα των 1000 δραχμών: Αν κάνεις μεγάλη βόλτα, ποτέ δεν ξέρεις! Με ευρώ φεύγεις, με δραχμή γυρνάς!

Previous Article

Τέλος στην γνωστική εξασθένηση, λόγω του ποδηλάτου;

Next Article

6 συμβουλές για τις ανηφόρες. Ανεβείτε πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια