Στιγμιότυπα από το 16o και 17ο ετάπ του Giro d’ Italia! (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
road bike giro turn view

16ο ετάπ: Ο Tom Dumoulin διατηρεί την ροζ φανέλα με μειωμένο πλεονέκτημα πλέον καθώς είχε μια αρκετά «δύσκολη» και αμφιλεγόμενη ημέρα. Ο Vincenzo Nibali κέρδισε την διαδρομή στα «μέρη» του. Ο Dumoulin έμεινε πίσω καθώς έπρεπε να κάνει την ανάγκη του, γεγονός που δημιούργησε πολλές συζητήσεις για το αν θα έπρεπε σύμφωνα με τους άγραφους κανόνες οι ανταγωνιστές του να τον περιμένουν ή όχι. Η διπλή ανάβαση του Stelvio προσέφερε εκπληκτική θέα, αλλά διπλό πόνο στους αναβάτες. Ο Dumoulin βρίσκεται μόλις 31″ μπροστά από τον Nairo Quintana από τα 2 λεπτά και 41 δεύτερα που ήταν την προηγούμενη ημέρα.

17ο ετάπ: Ο Γάλλος Pierre Rolland της Cannondale-Drapac κερδίζει ένα εκπληκτικό ετάπ με διαφορά και γίνεται ο πρώτος Γάλλος που παίρνει νίκη στον φετινό Γύρο Ιταλίας αλλά και ο μόνος εν’ ενεργεία Γάλλος αθλητής ο οποίος έχει κερδίσει διαδρομή τόσο στον Γύρο Ιταλίας όσο και στον Γύρο Γαλλίας!

Ένας από τους τρεις που ξεκόλλησαν νωρίς στον αγώνα, έμεινε λίγο πίσω περιμένοντας τον συναθλητή του πριν από την 2η κατηγοριοποιημένη ανάβαση. Ο 30 χρονος έμεινε καθ΄ όλη την διάρκεια εντός της μάχης κατά το τελευταίο 1/3 της διαδρομής κάνονας μια αποφασιστική επίθεση 10 χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό. Αυτό τον ώθησε 24″ μπροστά από τους υπόλοιπους. Ο Tom Dumoulin τερμάτισε 8 λεπτά μετά μαζί με τα υπόλοιπα «μεγάλα» ονόματα και διατηρεί το προβάδισμα των 31″ από τον Nairo Quintana, με μόλις 4 αγωνιστικές ημέρες να απομένουν για να ολοκληρωθεί ο 100ος Γύρος Ιταλίας.

Previous Article

Λάθη που κάνουμε με την βρώμη!

Next Article

Γιατί να επιλέξετε ποδήλατο ισορροπίας για το παιδί σας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια