3 έξυπνα προϊόντα που θα αλλάξουν το commuting!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
smart commute single speed

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας έρχεται και η εξέλιξη βασικών καθημερινών πραγμάτων τα οποία χρησιμοποιούμε συνέχεια. Έχετε σκεφτεί ποτέ σας πως θα μπορούσε η τεχνολογία να «βοηθήσει» ένα απλό καθημερινό προϊόν, όπως για παράδειγμα μια κλειδαριά ποδηλάτου ή ένα backpack, να σας λύσει πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε;

Παρακάτω θα δούμε 3 τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα τα οποία παρουσιάστηκαν στην έκθεση CES 2017!

Ellipse Bike lock.

Πρόκειται για μια smart κλειδαριά-πέταλο ποδηλάτου η οποία είναι συνδεδεμένη μόνιμα με το smartphone σας και μέσω υπερσύγχρονων αισθητήρων που διαθέτει σας ενημερώνει για πιθανές απόπειρες κλοπής του ποδηλάτου σας. Επιπλέον, το ξεκλείδωμα της γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του smartphone και όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να αγοράζετε μπαταρίες ή να την βάζετε να φορτίζει καθώς διαθέτει ενσωματωμένο ηλιακό φορτιστή!

Είναι κατασκευασμένη από ατσάλι φ17mm και ασφαλίζει σε δύο πλευρές οπότε ο επίδοξος κλέφτης θα πρέπει να κάνει διπλή δουλειά.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ: Ellipse Bicycle Lock.

Αντί-ρυπαντικό φουλάρι (anti-pollution scarf)

Το αντί-ρυπαντικό φουλάρι της Wair είναι καλαίσθητο, άνετο και αποτελεσματικό ακόμη και για τα πιο μικρά των σωματιδίων της ατμόσφαιρας. Βέβαια πολλές αντί-ρυπαντικές μάσκες υπόσχονται τα ίδια, αλλά η διαφορά τους με το φουλάρι της Wair είναι πως δεν είναι «έξυπνες» και τόσο καλά καμουφλαρισμένες! Το συγκεκριμένο συνοδεύεται από ένα ειδικό app για το smartphone σας, το οποίο σας πληροφορεί για τα επίπεδα μόλυνσης του αέρα, αν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το φουλάρι ή απλά να αλλάξετε διαδρομή αν θέλετε το καλύτερο για εσάς!

Πλένεται στο πλυντήριο, έχει ανταλλακτικά φίλτρα τα οποία θα πρέπει να αλλάζονται κάθε 2-4 εβδομάδες αναλόγως της χρήσης και έρχεται σε πάρα πολλά χρώματα και σχέδια!

Περισσότερα για το Wair Anti-pollution scarf.

Royole Smart Backpack

To συγκεκριμένο προϊόν πήρε τιμητικό βραβείο καινοτομίας στην CES 2017 και πρόκειται για ένα λειτουργικά έξυπνο ποδηλατικό σακίδιο, το οποίο διαθέτει ενσωματωμένο φωτισμό LED στην πίσω μεριά του. Με την βοήθεια εύκαμπτων αισθητήρων οι οποίοι βρίσκονται στους ιμάντες του σακιδίου, εμφανίζει διάφορα σήματα κυκλοφορίας για αυξημένη ασφάλεια στις μετακινήσεις με ποδήλατο.
Καθώς παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν λίγες ημέρες στην CES ακόμη δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα ή την τιμή του.

Ποιο σας έκανε εντύπωση και πιστεύετε πως θα έλυνε κάποιο από τα καθημερινά σας προβλήματα;

Previous Article

Προκαλέστε τους φίλους σας με το παιχνίδι B.I.K.E! (video)

Next Article

Άγριο fatbike πιάστηκε σε ηλεκτροφόρο φράχτη! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια