25η Eurobike: Το 2016 είναι η χρονιά του e-bike!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
1

«Το 2016 είναι η χρονιά του e-bike. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται για αυτήν την έξυπνη, οικονομική και οικολογική μορφή μετακίνησης. Αυτό έγινε σαφές και στην Eurobike», δήλωσε η Tamara Winograd, επικεφαλής Marketing και Επικοινωνίας στην Bosch eBike Systems. Όπως καταλάβατε το e-bike είναι κάτι περισσότερο από μια τάση, έχει γίνει mainstream στην ποδηλατική κοινότητα!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 25η Eurobike στο Friedrichshafen της Γερμανίας. Συνολικά 42.720 εμπορικοί επισκέπτες και 34.400 φίλοι του ποδηλάτου ήρθαν στη λίμνη Constance.

O Stefan Reisinger, επικεφαλής της Eurobike, δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι με την 25η έκθεση και κυρίως με το γεγονός ότι καταφέραμε να αυξήσουμε τη διεθνή συμμετοχή, με τους επισκέπτες να προέρχονται από 106 διαφορετικές χώρες». Η παρουσία σχεδόν όλων των κορυφαίων εταιριών της αγοράς –1350 εκθέτες από όλο τον κόσμο  καθώς και οι προσφορές από όλους τους τομείς της ποδηλατικής βιομηχανίας δημιούργησαν ισχυρό ενδιαφέρον στους επισκέπτες που πλημμύρησαν τα περίπτερα των εκθετών.

2

Κάποιοι από τους νικητές των Eurobike Gold Awards 2016 ήταν:

Uvex – Jakkyl HDE

Πολύ ελαφρύ και αεροδυναμικό κράνος της Uvex ιδανικό για ποδηλασία βουνού.1

 SRAM – Red eTap

Συνδυάζοντας την ασύρματη ηλεκτρονική μετάδοση ταχυτήτων με δισκόφρενα, η SRAM δημιουργεί συναρπαστικές προοπτικές για την αγωνιστική ποδηλασία.

2

Elite- Quick Motion

Ένα προπονητηριο από την ιταλική εταιρεία Elite, που με το design και τις πολλές πρακτικές του λεπτομέρειες μας έπεισε για τα πλεονεκτήματά του.

3

 

Η Sandra Wolf, διευθύνων σύμβουλος της Riese & Müller, τόνισε τη σημαντικότητα της έκθεσης: «Για εμάς, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία αν θα πάμε στην Eurobike. Είναι η κορυφαία εμπορική έκθεση για τη βιομηχανία του ποδηλάτου, όχι μόνο στην Γερμανία αλλά σε όλο τον κόσμο».

3

Η Eurobike ήταν και πάλι ένα υπερθέαμα για τα media. 1766 εκπρόσωποι των ΜΜΕ ενημέρωναν το κοινό για τα γεγονότα στο Friedrichshafen. «Για μένα, η Eurobike είναι ένας τρόπος για να διαφημιστούμε καθώς η έκθεση εδώ κερδίζει την  προσοχή των μέσων ενημέρωσης», είπε ο Dirk Niermann, εκτελεστικός διευθυντής της  Hebie, για την Eurobike που γνωρίζει μια ραγδαία άνοδο τα τελευταία 25 χρόνια.

Επιτυχημένη πρεμιέρα για τις “Festival Days”

Οι “Festival Days” με motto “Try out, experience, celebrate”, πρόσφεραν διασκέδαση σε 34.400 επισκέπτες στη λίμνη Constance το Σαββατοκύριακο. Για 2 μέρες γιόρτασαν μαζί όλοι οι φίλοι του ποδηλάτου. Πάνω από 3000 ποδήλατα ήταν διαθέσιμα για test ride στην περιοχή Demo. Παράλληλα υπήρχαν πολλές εκδηλώσεις και παραστάσεις σχετικές με τον χώρο του ποδηλάτου καθώς και διάφορες συναυλίες.

4

Η 26η Eurobike θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 30 Αυγούστου έως το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου το 2017.

Previous Article

Πως να φτιάξετε το δικό σας ενεργειακό gel.

Next Article

Τελευταίος αγώνας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Downhill με τον Danny Hart να κάνει hattrick!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια