2η Πανελλήνια Συνάντηση Ορεινής Ποδηλασίας! Μην την χάσεις!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
eeop 1h panellhnia synanthsh mtb (1)

Ήρθε η στιγμή που θα πραγματοποιηθεί η 2η Πανελλήνια Συνάντηση Ορεινής Ποδηλασίας, από την Ελληνική Ένωση Ορεινής Ποδηλασίας στο Βαλτεσινίκο της ορεινής Αρκαδίας.

Πέρα από τις τυπικές συζητήσεις περί της ορεινής ποδηλασίας, θα διοργανωθούν ποδηλατικές βόλτες και εκδρομές στην γύρω περιοχή, ενώ θα υπάρχουν και παράλληλες δράσεις για τους συνοδούς και τις οικογένειες των συμμετεχόντων. Το κερασάκι στην τούρτα όμως θα είναι ένας αγώνας Enduro-έκπληξη, ο οποίος θα διοργανωθεί και θα έχει δωρεάν συμμετοχή για τα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Ορεινής Ποδηλασίας (ΕΕΟΠ).

eeop 1h panellhnia synanthsh mtb (4)

Το πρόγραμμα για το διήμερο 28-29 Μαΐου είναι το εξής:

Σάββατο πρωί. Θα πραγματοποιηθούν ποδηλατικές βόλτες στην γύρω περιοχή με τους αναβάτες να έχουν πρωτίστως χωριστεί σε διάφορες ομάδες αναλόγως το επίπεδο τους (φυσική κατάσταση, τεχνική κατάρτιση). Παράλληλα, οι συνοδοί που δεν θα κάνουν ποδήλατο θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε οργανωμένη πεζοπορία.
Σάββατο απόγευμα. Έχει προγραμματιστεί προβολή ερασιτεχνικών ταινιών και διαγωνισμός για την ανάδειξη της καλύτερης από τους παρευρισκόμενους, ενώ θα γίνει και μάθημα yoga.

eeop 1h panellhnia synanthsh mtb (3) eeop 1h panellhnia synanthsh mtb (2)

Κυριακή. Θα πραγματοποιηθεί αγώνας enduro -έκπληξη- ενώ για όσους συνοδούς δεν συμμετέχουν στις ποδηλατικές δράσεις, θα πραγματοποιηθεί οργανωμένη επίσκεψη στο μουσείο υδροκίνησης της Δημητσάνας.

Κάπου εδώ να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία του sela.gr με την ΕΕΟΠ ως επικοινωνιακοί χορηγοί των δράσεών της! Γι’αυτό και το ‘καλή επιτυχία’ σε αυτή την περίπτωση είναι πραγματικά από καρδιάς!

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ο ιστότοπος της ΕΕΟΠ: http://Ελληνική Ένωση Ορεινής Ποδηλασίας

Previous Article

UCI Gran Fondo* World Series, στην Ρόδο!

Next Article

Champions’ blog- Ζαφείρης Βολικάκης- Αγωνιστικό έτος 2016.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια