4 χρόνια sela.gr! Η παρέα είναι ακόμη εδώ…

Author: Χωρίς σχόλια Share:
4-years-selagr-thumbnail

Την ιστορία σας την έχω πει και άλλες χρονιές. Για τους νέους στην παρέα θέλω μόνο να αναφέρω πως ήταν 2015 όταν αποφασίσαμε να βγούμε μπροστά και να μιλήσουμε ως ποδηλάτες προς ποδηλάτες. Σε αντίθεση βλέπετε με τα περισσότερα αντίστοιχα μέσα, οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το sela και ποδηλάτες είμαστε και επαγγελματίες των μέσων, επομένως γνωρίζαμε καλά εξαρχής πως θα έπρεπε να προσεγγίσουμε το συγκεκριμένο project. Kαι πήγε όμορφα, και μας γέμισε με όμορφες αναμνήσεις. Και 4 χρόνια μετά το ίδιο θα συνεχίσουμε να ελπίζουμε πως θα μας παράγει. Όμορφες αναμνήσεις.

selagr-4years-300x250Σε αντίθεση με ό,τι θα περιμένατε κάποιοι, σε αντίθεση ίσως και με αυτό που θα περιμέναμε κι εμείς οι ίδιοι με βάση τον τελευταίο χρόνο η παρέα του sela.gr είναι ακόμη εδώ! Δεν θα κρύψω ότι ήταν η πιο δύσκολη χρονιά μας. Όχι οικονομικά, άλλωστε εξαρχής το εγχείρημα γνωρίζαμε ότι δεν είχε στήθει σε αυτή τη βάση. Το sela πάντα χρηματοδοτούσε τον εαυτό του αλλά ως εκεί. Ψυχολογικά, όμως, το να συντηρείς ένα μέσο ενημέρωσης σήμερα -όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού- είναι εξαιρετικά ψυχοφθόρο! Βλέπετε, ενώ όλοι μας ως καταναλωτές μας αρέσει να καταναλώνουμε δωρεάν περιεχόμενο (ταινίες, μουσικές, άρθρα ή γενικά δημοσιογραφική δουλειά), όταν έρχεται η ώρα να πληρωθούμε για το περιεχόμενο που παράγουμε οι ίδιοι, τότε συνειδητοποιούμε πως κανείς δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει! Και όλοι θέλουν τζάμπα περιεχόμενο, έχουν άποψη, κριτικάρουν εύκολα, έχουν προσδοκίες αλλά σπάνια στηρίζουν, έστω με μια καλή κουβέντα.

Η ποδηλατική αγορά και οι εκφραστές τους μπλεγμένοι στο γρανάζι μιας αέναης κρίσης, πραγματικής ή και …φανταστικής, δεν βοήθησαν με κάποιες λαμπρές εξαιρέσεις φυσικά.

Είναι όμως, τώρα η ώρα της γκρίνιας ή του αποχαιρετισμού; Τίποτε από τα δυο… Το sela.gr είστε εσείς κι όσο εσείς θα διαβάζετε για ποδήλατο εμείς θα υπάρχουμε. Και η καθημερινή επισκεψιμότητά μας, παρά την λιγότερη ύλη που έχουν οι σελίδες μας αποδεικνύει πως αυτή η στιγμή που η κούραση θα είναι μεγαλύτερη από την ικανοποίηση θα αργήσει να έρθει.

Μέχρι τότε, το μόνο που θέλουμε από εσάς είναι την υποστήριξή σας. Την ηθική…κατά τ’ άλλα keep your money, χαχαχα

Και βέβαια θέλουμε να σας πετυχαίνουμε σε βουνά και δρόμους.

Keep riding!

Previous Article

Πώς θα επανέλθεις σε φόρμα; 5 tips για να τα καταφέρεις…

Next Article

Χρ. Βολικάκης – Χρυσό στο Παγκόσμιο της Νέας Ζηλανδίας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια