Πέντε από τα καλύτερα αθλητικά events που μπορείτε να πάτε φέτος!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
sela_events_1

Κάθε χρόνο τα πιο δημοφιλή events γεμίζουν και ξεπουλούν πολύ γρήγορα, παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα κορυφαία events. Παρακάτω θα αναφέρουμε πέντε τέτοια event που μπορείτε ακόμα να δηλώσετε συμμετοχή!


1. La Marmotte, Σάββατο 2 Ιουλίου

Ξεκίνησε από το 1982. Το La Marmotte είναι ένα από τα πιο παλιά αθλητικά event και στην Ευρώπη παραμένει ένα από τα πιο γνωστά.

sela_events_2

Τα τουριστικά πρακτορεία προσφέρουν πακέτα τρεις ή τέσσερις διανυκτερεύσεις, με την δυνατότητα να συμμετέχει όποιος επιθυμεί στο Grimpee de l’Alpe την επόμενη ημέρα.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ.


2. Etape du Tour, Κυριακή 10 Ιουλίου

Το Etape du Tour ξεκίνησε από το 1993, δίνοντας την δυνατότητα να ακολουθήσει κανείς τη διαδρομή ενός από τα βασικά κομμάτια βουνού, του Tour de France.

sela_events_3

Φέτος η διαδρομή θα είναι 146km από Megeve μέχρι Morzine. Η διαδρομή αυτή έχει οριστεί ως το προτελευταίο στάδιο της φετινής διοργάνωσης και θα κριθούν τα αποτελέσματα του αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ.


3. Haute Route Pyrenees, Κυριακή 20 Αυγούστου – Σάββατο 26 Αυγούστου

Ένα τελείως διαφορετικό event. Το Haute Route Pyrenees συνεχίζει να επεκτείνεται, με events στις Άλπεις, στα Pyrenees και στους Dolomites για το 2016.

sela_events_4

Το Haute Route Pyrenees είναι ένα event εφτά επιπέδων στο βουνό. Περιλαμβάνει ημερήσιους τερματισμούς σε κορυφές βουνών και μια ατομική χρονομέτρηση με υποστήριξη επαγγελματικού επιπέδου καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ.


4. Marmotte Pyrenees, Κυριακή 28 Αυγούστου

Το La Marmotte επεκτείνεται το 2016 στα Πυρηναία για πρώτη φορά.

sela_events_5

Η διαδρομή είναι πιο σύντομη απ’ ότι της παλιάς στις Άλπεις με 163 χλμ, η οποία και πάλι παραμένει μια μεγάλη διαδρομή και αρκετά δύσκολη καθώς περιλαμβάνει 5.600 μέτρα αναρρίχησης.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ.


5. Granfondo Campagnolo Roma, Κυριακή 9 Οκτωβρίου

Φέτος είναι η πέμπτη χρονιά του Granfondo Campagnolo Roma. Δίνει στους αναβάτες την ευκαιρία να κλείσουν το καλοκαίρι τους και την αθλητική σεζόν στην Ιταλία.

sela_events_6

Υπάρχουν δύο διαδρομές, η πλήρης είναι 123 χλμ και ξεκινάει από την καρδιά της Ρώμης και τελειώνει στην γραφική περιοχή της Castelli Romani. Ενώ η μικρότερη διαδρομή είναι 62 χλμ και οδηγεί στην λίμνη Albano. Η δεύτερη διαδρομή είναι για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και δίνει την ευκαιρία σε πολλούς να συμμετέχουν και να δοκιμάσουν για πρώτη φορά σε μια τέτοιου είδους διοργάνωση.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

Previous Article

Τα νέα Troy Lee Designs D3 & A1 MIPS!

Next Article

Στην Jamaica με τον Matt Hunter.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια