8-χρονη θέλει να ποδηλατήσει 40 χιλιόμετρα σε 90 λεπτά!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
ruby isaac young girl road bike kid

Το οκτάχρονο κορίτσι από το Kettering θέλει να συμμετέχει σε μια αρκετά δύσκολη πρόκληση για την ηλικία της. Τον Μάιο θέλει να ποδηλατήσει 40 χιλιόμετρα σε λιγότερο από 90 λεπτά στο Silverstone Race Circuit.

Η Ruby Isaac, η νεαρή η οποία έχει ήδη τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας ήδη μια φορά επάνω της μιμούμενη τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Peter Sagan και τα αρκουδάκια Haribo, την πρωτομαγιά θα συμμετέχει σε αυτή την ιδιαίτερη πρόκληση μαζί με τον 12-χρονο αδερφό της και τον πατέρα της για την ενίσχυση της φιλανθρωπίας Northamptonshire Parent Infant Partnership (σχετικά με την σχέση γονιού παιδιών και την συνεργασία μεταξύ τους).

Η Ruby ελπίζει πως θα μαζέψει 500 λίρες Αγγλίας για την φιλανθρωπία, τα οποία θα διατεθούν για θεραπείες σε οικογένειες και παιδιά. Για να το πετύχει όμως, θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια καθώς θα πρέπει να διατηρήσει μια μέση ταχύτητα μεγαλύτερη των 26 χλμ/ώρα για 7 γύρους.

Την Πρωτομαγιά, δεν θα είναι μόνο η Ruby αυτή η οποία θα βρίσκεται μέσα στην διάσημη πίστα, αλλά η πίστα θα είναι ανοικτή για το κοινό, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να μπορέσουν να δουν από κοντά μια από τις πιο διάσημες πίστες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

«Πρόκειται για μια μεγάλη φιλανθρωπική οργάνωση και θέλω οι άνθρωποι να έρθουν και να με στηρίξουν εκείνη την ημέρα», δήλωσε η Ruby.

Έδωσε επίσης και μια συμβουλή προς όλους τους ποδηλάτες οι οποίοι επιθυμούν να «κερδίσουν» κάποια πρόκληση. «Η καλύτερη συμβουλή μου προς τους ποδηλάτες είναι απλά να συνεχίσουν να προσπαθούν όσο πιο σκληρά μπορούν. Να περνούν πολλές ώρες στο ποδήλατο και θα γίνονται κάθε μέρα και πιο γρήγοροι«.

Μπορείτε να την ακολουθήσετε στο Twitter, ώστε να βλέπετε την πορεία της σχετικά με την πρόκληση που έχει θέσει στον εαυτό της.

Previous Article

Ο Nicholi Rogatkin μας ξετρέλανε με αυτό το slopestyle run στο Crankworx Rotorua 2017! (video)

Next Article

Tour of Flanders 2017 στιγμιότυπα. (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια