Το νέο BMC Alpenchallenge AMP City είναι εδώ!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
Alpenchallenge AMP City

Σχεδιαστική υπεροχή και ελβετική Τεχνογνωσία

Το Alpenchallenge AMP City της BMC σχεδιάστηκε για όλους εσάς που αναζητάτε το στυλ και τη λειτουργικότητα στις καθημερινές σας μετακινήσεις στην πόλη.

Μοναδικό Design

Το Alpenchallenge AMP City αποτελεί μία κατηγορία από μόνο του χάρη στην κομψή αισθητική που του χαρίζει το premium carbon σασί του. Το ποδήλατο έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς αναβάτες πόλης.  Χρησιμοποιεί πανίσχυρα Supernova φανάρια και φτερά Curana, τα οποία έχουν ενσωματωθεί στον κομψό σχεδιασμό του ποδηλάτου με τέτοιο τρόπο ώστε να του προσδίδουν περισσότερη ομορφιά.

Έξυπνα χαρακτηριστικά για ασφαλή οδήγηση στην πόλη

Τα ενσωματωμένα φώτα Supernova προσφέρουν όχι μόνο μια ασφαλή οδήγηση σε αστικό περιβάλλον αλλά διατηρούν την εκλεπτυσμένη εμφάνιση του ποδηλάτου. Ένα άλλο προστατευτικό στοιχείο είναι τα ειδικά σχεδιασμένα φτερά Curana, τα οποία διαθέτουν ενσωματωμένο οπίσθιο φως για αυξημένη ορατότητα.

Alpenchallenge AMP City

Ελαφρύ Full-Carbon Πλαίσιο

Χρησιμοποιώντας Premium Carbon, η BMC ανέπτυξε ένα από τα ελαφρύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα της αγοράς. Η τεχνογνωσία της εταιρίας πάνω στην διαστρωμάτωση του άνθρακα, επιτρέπει στο πλαίσιο να ανταποκρίνεται ακόμη και στις πιο υψηλές απαιτήσεις ενός χρήστη e-bike, χωρίς να διακυβεύεται η ευελιξία του ποδηλάτου.

Η θέση της κεντρικής μπαταρίας δημιουργεί ένα χαμηλό, φυσικό κέντρο βάρους, εξουδετερώνοντας την επίδραση του βάρους της μπαταρίας.

Micro Travel Technology

Το σύστημα Micro Travel Technology (MTT) αποτελεί μια καινοτομία της BMC, για μία άνετη διαδρομή σε αστικό έδαφος. Βελτιώνει την πρόσφυση του πίσω τροχού για να ταιριάζει με την πρόσθετη ισχύ της μονάδας κίνησης Shimano. Το MTT δεν προσθέτει παραπάνω βάρος και ενσωματώνεται απλά στον σχεδιασμό του πλαισίου.

Μεγέθη

Το νέο Alpenchallenge AMP City διατίθεται στα ακόλουθα μοντέλα: Alpenchallenge AMP City LTD και Alpenchallenge AMP City ONE και διατίθεται σε μεγέθη S, M και L.

Previous Article

Μπορεί να αποκαλύψει την κλιματική αλλαγή ένας ποδηλατικός αγώνας;

Next Article

3o Bike Festival – Alexandroupolis Bike Team

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια