Ανακλαστική «μπογιά» ασφαλείας η οποία εφαρμόζεται κατευθείαν στο σώμα!

Author: Χωρίς σχόλια Share:

Πριν αρκετό καιρό είχαμε δει μια πρωτοποριακή πατέντα της Volvo με την ανακλαστική μπογιά η οποία ήταν σε μια συσκευασία σπρέι και μπορούσε να εφαρμοσθεί σε ρούχα, τσάντες ή ακόμη και στο ποδήλατο.

SAFETY SKIN (1)

Το Safety Skin είναι κάτι τελείως καινούριο καθώς πρόκειται πάλι για μια ανακλαστική μπογιά ασφαλείας, αλλά η χρήση της γίνεται απευθείας επάνω στο δέρμα με την μορφή «αλείμματος». (όπως ακριβώς δουλεύουν μερικά αποσμητικά του εμπορίου).

Ο δημιουργός τoy Safety Skin Reflective είναι ο John Kulbis στον οποίο η ιδέα ήρθε καθώς έβαφε ένα σπίτι! Είχε μείνει μπογιά στο μπράτσο του και καθώς βγήκε για τρέξιμο αργότερα παρατήρησε πως ξεχώριζε η άσπρη μπογιά. Ναι φυσικά και η μπογιά δεν είναι ότι καλύτερο για το σώμα, οπότε κάθισε και κατασκεύασε μια φόρμουλα η οποία ήταν ανακλαστική αλλά παράλληλα και ασφαλής για το σώμα, παρέχοντας αυξημένη ορατότητα!

Τοποθετείται απευθείας στο δέρμα, αυξάνοντας την ορατότητα χωρίς να χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός. Πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα πρακτικό για την χώρα μας καθώς τους περισσότερους μήνες του χρόνου κυκλοφορούμε με κοντά ρούχα και χωρίς να κουβαλάμε τσάντες ή οτιδήποτε. Η κατασκευή του γίνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τοποθετείται όπως τα αποσμητικά σώματος και η αφαίρεση του μπορεί να γίνει με υγρά μαντηλάκια ή σαπουνόνερο. Η επιφάνεια στην οποία εφαρμόζεται αποκτάει ένα γκριζωπό χρώμα που ανακλάει οποιοδήποτε φως.

Previous Article

Freeride made in Russia! (video)

Next Article

Δείτε τα μέρη όπου ξεκίνησε να ποδηλατεί η Emily Batty! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια