Ξεκινούν οι εγγραφές για το Bike Odyssey 2018 τα μεσάνυχτα της 30ης Νοεμβρίου!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
Bike Odyssey 2018 - Pindos Cross Country
Λίγες μόνο ώρες απέμειναν μέχρι να ανοίξουν επίσημα οι συμμετοχές για τον διεθνή αγώνα ορεινής ποδηλασίας “Bike Odyssey 2018 – Pindos Cross Country”, την μεγαλύτερη mountain bike… “οδύσσεια” της χώρας διάρκειας οκτώ ημερών και συνολικής διαδρομής 620 χιλιομέτρων.

To “Bike Odyssey 2018 – Pindos Cross Country”, που θα λάβει χώρα στις 17 – 24 του ερχόμενου Ιουνίου, περνά από 5 περιφέρειες, 8 νομούς και 57 χωριά του ορεινού όγκου της Πίνδου ξεκινώντας από τη Σμίξη Γρεβενών και τερματίζοντας στη Ναύπακτο.

Τα ξημερώματα λοιπόν της 1ης  Δεκεμβρίου, στις 12:00 το βράδυ, θα ξεκινήσουν οι εγγραφές του πιο σκληρού mountain bike αγώνα στην Ελλάδα!

Κάνε τη δική σου εγγραφή, εδώ

Η διοργάνωση περιλαμβάνει και δύο επιμέρους τριήμερους αγώνες, τον “Bike Odyssey North” και τον “Bike Odyssey South”, στην αρχή και στο τέλος του οκταήμερου αντίστοιχα.

To “Bike Odyssey 2018 – Pindos Cross Country” είναι ο μοναδικός αγώνας του είδους του στην Ελλάδα, πιο μεγάλος και πιο δύσκολος από οποιοδήποτε άλλο σχετικό με το mountain bike και ένας από τους πιο σκληρούς αγώνες στην ορεινή ποδηλασία παγκοσμίως.

Επιπλέον, η διοργάνωση λειτουργεί και ως μία αξιόλογη τουριστική ατραξιόν από μόνη της, καθώς αναδεικνύει σε όλο τον κόσμο τις φυσικές ομορφιές και τον πλούτο της ορεινής Ελλάδας, ενώ σε κάθε τερματικό σταθμό διοργανώνονται σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Τα λέμε εκεί!

Δείτε το teaser video Bike Odyssey 2018

Previous Article

4 μοναδικές βάσεις ποδηλάτου για κάθε σπίτι!

Next Article

Τι συμβαίνει στο σώμα σου όταν σταματήσεις την ποδηλασία!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια