Αυτοκίνητο σκόπιμα χτυπάει τον Froome κατά την διάρκεια της προπόνησης του!

Author: Χωρίς σχόλια Share:

Κατά την διάρκεια της χτεσινής ημέρας διερχόμενο όχημα χτύπησε σκοπίμως τον Chris Froome ο οποίος έκανε την προπόνηση του στην Νότια Γαλλία.

Ο τρεις φορές νικητής του Tour de France δημοσίευσε μια φωτογραφία του σπασμένου ποδηλάτου του στο Twitter, χωρίς όμως να έχει ο ίδιος κάποιον τραυματισμό.

Ο διάσημος αναβάτης της Team Sky έγραψε: «Μόλις με χτύπησε επί σκοπού ένας ανυπόμονος αναβάτης ο οποίος με ακολούθησε πάνω στο πεζοδρόμιο! Ευτυχώς είμαι καλά, όχι όμως και το ποδήλατο. Ο οδηγός συνέχισε…»

Η φωτογραφία φαίνεται να είναι τραβημένη κοντά στην περιοχή Beausoleil στην Γαλλία, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι του Froome στο Μονακό. Το Pinarello Dogma F10 φαίνεται πως έχει υποστεί ανεπανόρθωτες ζημίες.

Ο 31-χρονος αναβάτης της Team Sky επέστρεψε σπίτι του μετά το συμβάν, πήρε ένα άλλο ποδήλατο ώστε να συνεχίσει την προπόνηση του και έπειτα θα ανέφερε το συμβάν στην αστυνομία.

Ο Froome προετοιμάζεται για τον Γύρο Γαλλίας, όπου και αναζητεί τον 4ο τίτλο σε 5 χρόνια και τον 3ο συνεχόμενο τίτλο. Τον περασμένο μήνα τερμάτισε 18ος στο Tour de Romandie στην Ελβετία και ο επόμενος αγώνας του αναμένεται να είναι το Criterium du Dauphine -ένας αγώνας που κέρδισε πριν από κάθε του νίκη στο Tour de France το 2013, 2015 και 2016.

Previous Article

Αρκούδα κυνηγάει αναβάτες σε bike park στην Σλοβακία! (video)

Next Article

11η Μαΐου η Παγκόσμια Ημέρα Bike to Work!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια