Διακοπή για το 3ο ΕΤΑΠ του Fleche du Sud μετά από τεράστια σύγκρουση!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
fleche du sud crash road bike ambulance

Το 3ο ΕΤΑΠ του Fleche du Sun ακυρώθηκε μετά από ένα πολύ επικίνδυνο ατύχημα που σημειώθηκε μόλις 10 χιλιόμετρα από την εκκίνηση. Στον πρώτο κατήφορο γύρω στους 35 αναβάτες τραυματίστηκαν σοβαρά, ενώ χρειάστηκαν πολλά ασθενοφόρα αλλά και ελικόπτερα.

Πολλές πληροφορίες για το ατύχημα δεν υπάρχουν αλλά σύμφωνα με τον ξένο τύπο το ατύχημα συνέβη όταν οι αναβάτες πήγαιναν με περίπου 70-80 χιλιόμετρα ανά ώρα όταν μπροστά έπεσε κάποιος αναβάτης. Στην συνέχεια έγιναν αναφορές για 14 τραυματισμένους αναβάτες, με τους 6 από αυτούς να ήταν πολύ σοβαρά. Έξι ασθενοφόρα κατευθύνθηκαν προς το σημείο όπου και μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομειακό κέντρο du Nord και στο Hôpital du Kirchberg.fleche du sud crash road bike

Όσοι δεν τραυματίστηκαν έφτασαν στον τερματισμό με συνοδεία από την αστυνομία, ενώ στις πρώτες αναφορές γινόταν λόγος για αθλητή σε κωματώδη κατάσταση, κάτι το οποίο διαψεύστηκε στην συνέχεια από την διοργανώτρια αρχή πως κανένας αναβάτης δεν βρίσκεται σε κίνδυνο για την ζωή του, ενώ το 4ο ΕΤΑΠ πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Previous Article

Καινούριο, ακόμη πιο εντυπωσιακό βίντεο από τον μοναδικό Danny MacAskill. (video)

Next Article

Ποδηλατώντας εκατοστά από γκρεμό 120 μέτρων! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια