Έφτασε το μέλλον στην ποδηλατική αγορά;

Author: Χωρίς σχόλια Share:
Bike Config 4

Λέτε στο μέλλον να καθόμαστε μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, να φτιάχνουμε σε ένα πρόγραμμα το ποδήλατο των ονείρων μας, με την ανάρτηση, τις ρόδες, τα φρένα και όλα τα υπόλοιπα περιφερειακά που μας αρέσουν, να το παραγγέλνουμε και να έρχεται όπως το είχαμε φτιάξει; Γιατί όχι; Κάτι ανάλογο προσπαθεί να υλοποιήσει το Bike Config.

Τι είναι το Bike Config λοιπόν;

Είναι μια δωρεάν ιντερνετική εφαρμογή που με την σύγχρονη 3D τεχνολογία, μας βοηθάει να χτίσουμε το ποδήλατο που πάντα ονειρευόμασταν. Μέχρι στιγμής η εφαρμογή δε διαθέτει πολύ υλικό από πλαίσια και ανταλλακτικά, είναι αρκετό όμως για να μας δείξει τις δυνατότητες που έχει. Μέσα από το εύκολο μενού πλοήγησης μπορείς να δοκιμάσεις κάθε πιθανό συνδυασμό ανταλλακτικών, καθώς και χρωματικών συνδυασμών πέρα από αυτά που ορίζει ο κάθε κατασκευαστής.

Δύο επιπλέον δυνατότητες που σου παρέχει η εφαρμογή είναι να δεις αναλυτικά την γεωμετρία του ποδηλάτου, αλλά και πως λειτουργεί το ποδήλατο την ώρα που συμπιέζονται οι αναρτήσεις. Παράλληλα την ώρα που συμπιέζονται οι αναρτήσεις, μπορείς να δεις πως αλλάζουν τα νούμερα της γεωμετρίας. 

Υπάρχουν σίγουρα προοπτικές εξέλιξης και αναβάθμισης της εφαρμογής, αφού υπόσχεται την προσθήκη νέων πλαισίων και ανταλλακτικών κάθε μήνα. Το μόνο που ζητά από τον χρήστη είναι να ψηφίσει τις προτιμήσεις του ανάμεσα σε μία ευρεία γκάμα πλαισίων και μπροστινών αναρτήσεων ώστε να προστεθούν αυτά τα οποία επιθυμεί το πλήθος των χρηστών.

Αυτό που μένει είναι να αφήσεις ελεύθερη την φαντασία σου και να σχεδιάσεις ό,τι έχεις ονειρευτεί. Μπορείς να μοιράσεις τα σχέδια σου με τους φίλους, καθώς και να βλέπεις σχέδια προηγούμενων χρηστών. Επίσης η εφαρμογή διατίθεται για κινητά Android και IOS.

Θα χαιρόμασταν να βλέπαμε τις δημιουργίες σας στα σχόλια!

Θα θέλατε το μέλλον της ποδηλατικής αγοράς να είναι έτσι; Πείτε μας την γνώμη σας.

Previous Article

This is Drop and Roll, το νέο βίντεο του Danny MacAskill! (video)

Next Article

Πόνοι στους πήχεις κατά το ΜΤΒ. Συμβουλές για πιο σωστή τεχνική και ασκήσεις για την κυκλοφορία του αίματος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια