Οι Athertons υπογράφουν με την TREK.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
athertons downhill (3)

Αφού έχουν τελειώσει όλες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες, είναι η εποχή του χρόνου όπου υπογράφονται τα νέα συμβόλαια, οι νέοι χορηγοί, αθλητές αλλάζουν ομάδες και όλα τα συναφή.

Μια φήμη -μέχρι προ ολίγων ημερών- πως οι Athertons (Gee, Dan Rachel) θα φύγουν από την GT και θα πήγαιναν στην Αμερικάνικη TREK επαληθεύτηκε την Τετάρτη 11-11-2015.

Με μια σύντομη ανακοίνωση από την GT στις 9-11-2015 ευχαρίστησε την προσφορά των Athertons στην εταιρία, καθώς η τετραετής συνεργασία τους είχε από όλα. Νίκες στο Παγκόσμιο Κύπελλο, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, βάθρα, παγκόσμια αναγνώριση και προβολή, όλα αυτά έκαναν την GT παγκοσμίως γνωστή όσον αφορά όλα τα είδη της ποδηλασίας βουνού. Ένας φιλικός «χωρισμό» καθώς και οι δυο πλευρές ήταν ικανοποιημένες από την επαγγελματική τους συνεργασία.
athertons downhill (1)

Ο συνολικός απολογισμός είναι: 3 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Downhill, Junior Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro, 3 overal στο Παγκόσμιο Κύπελλο downhill, περισσότερες από 20 νίκες στο Παγκόσμιο Κύπελλο Downhill και περισσότερες από 50 εμφανίσεις σε βάθρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου downhill.

Η νέα μέρα όμως για τους Atherton τους βρίσκει με την Trek για την επόμενη σεζόν (2016) όπου και θα αγωνιστούν στο UCI World Cup Downhill με την ομάδα Trek Factory Racing Downhill.

Εμείς απλά θα τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στην νέα τους αρχή και μακριά από τραυματισμούς.

Previous Article

Ψαρεύοντας ποδήλατα, από τα κανάλια του Άμστερνταμ. (video)

Next Article

15 διαδρομές που θα πρέπει να επισκεφτείτε με το ποδήλατο δρόμου σας! Μέρος 1/3

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια