Εντυπωσιακά ποδήλατα από την έκθεση Bespoked Bristol.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
img8278

Από εξαίσια πλαίσια και χειροποίητα ποδήλατα στα πιο εκκεντρικά και ασυνήθιστα περιφερειακά η τριήμερη έκθεση Bespoked Bristol συγκεντρώνει τα καλύτερα φτιαγμένα ποδήλατα της Αγγλίας και όχι μόνο.

Πολλά από αυτά είναι αναμφίβολης ομορφιάς, αλλά δεν είναι εκεί μόνο για την ομορφιά τους. Κάθε ποδήλατο έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί έναν σκοπό: να καβαλιέται, να διασκεδάζει και να κάνει χαρούμενους τους αναβάτες του.

Τα πιο εντυπωσιακά ποδήλατα της έκθεσης είναι αυτά!

Ρυθμιζόμενο ποδήλατο Hickman

Hickman (1) Hickman (4) Hickman (3) Hickman (2)

Ξεκίνησε ως μια ιδέα για ένα ποδήλατο με ανάρτηση και κατέληξε να γίνει ένα πλήρως ρυθμιζόμενο ποδήλατο δρόμου. Η σέλα και το τιμόνι ρυθμίζονται σε απόσταση και ύψος, χάρη σε έναν μοναδικό σχεδιασμό πλαισίου και αρθρώσεων. Πολλών αρθρώσεων.

Ξύλινο ποδήλατο δρόμου Keim

keim Keim (2)

Χρησιμοποιώντας περίπου 150 κομμάτια λεπτού ξύλου, από το δάσος ελιάς κοντά στο εργοστάσιο της Keim, ενώνονται σε κενό σε δύο ημί-μονοκόκ πριν κοιλανθούν και κολλήσουν μεταξύ τους. Αυτό που το κάνει ξεχωριστό, είναι ότι η χρήση του ξύλου γίνεται όπως γίνεται η χρήση του κάρμπον. Μπορεί να μην είναι ελαφρύ για ποδήλατο δρόμου, αλλά σίγουρα είναι μοναδική εμπειρία γιατί δεν ακούγεται τίποτα -λόγω της ιδιότητας του ξύλου να απορροφά τους θορύβους.

Saffron Bikes με κατά παραγγελεία Campagnolo Athena

Saffron Bikes (6) Saffron Bikes (1)

Saffron Bikes (4) Saffron Bikes (2)

Saffron Bikes (3)

Ο Matthew Sowter από την Saffron Bikes, συνεργάστηκε με τον Ιάπωνα καλλιτέχνη Kosuke Masuda, για να δημιουργήσουν ένα μοναδικά θεαματικό ποδήλατο. Οργανικά, φυτικά και ζωικά μοτίβα έχουν χαραχθεί στην μαύρη αλουμινένια σειρά της Campagnolo, Athena, ενώ οι τροχοί Shamal έχουν διακοσμηθεί με τον ίδιο τρόπο για να μπουν όλα μαζί κάτω από ένα χειροποίητο ατσάλινο πλαίσιο.

Ποδήλατο ειδικά φτιαγμένο για το Paris-Roubaix από τον Robin Mather

Unknown-6

Δεν είναι προνόμιο μόνο των επαγγελματιών να παίρνουν ειδικά ποδήλατα για το Paris-Roubaix. Ο Robin Mather, που φτιάχνει χειροποίητα ποδήλατα, με έδρα το Bristol, είχε παραγγελία για ένα ποδήλατο ειδικά για το Paris-Roubaix. Μόλις μια βδομάδα μετά τον αγώνα, με τις λάσπες ακόμη, έγινε έκθεμα με το διακριτικό σκελετό, με λάστιχα 28mm, κοντές δαγκάνες φρένων και το κάρμπον πιρούνι της Cervelo. Λόγο των ιδιαιτερωτήτων του αγώνα, ήταν μια μεγάλη πρόκληση η κατασκευή του. Για να διατηρηθεί άκαμπτο το πλαίσιο χρησιμοποιήθηκαν σωλήνες της Colombus στην μεγαλύτερη διάμετρο που υπήρχαν.

Ποδήλατο ‘Flanders’ από την Jaegher

Jaegher1 Unknown-8

Δεν υπάρχει άλλο μέρος του κόσμου από το Flanders όπου η κυβέρνηση θα ανέθετε σε να φτιαχτεί ένα αντιπροσωπευτικό χειροποίητο ποδήλατο. Σε κιτρινόμαυρο χρώμα, όπως και η σημεία τους, στο πιρούνι υπάρχει το ανανεωμένο λιοντάρι Flanders ενώ το μοτίβο στο τρίγωνο και στο Seat tube είναι το επίσημο λογότυπο που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση. Το πλαίσιο Phantom, από την Jaegher, είναι κλασσικής γεωμετρίας με στεφάνια Ambrosio BOX και κέντρα Campagnolo Record.

Previous Article

Ποδηλατικό πλυντήριο ρούχων; Μάνα φέρε την μπουγάδα!

Next Article

Pivot Phoenix Carbon 2015

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια