Χρησιμοποιώντας το ποδήλατο για τις μικρές μετακινήσεις είναι σαν να έχετε αύξηση 9% του μισθού σας!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
smart commute single speed

Η χρήση του ποδηλάτου για μικρές μετακινήσεις μπορεί να εξοικονομήσει μέχρι και 2000£ τον χρόνο σύμφωνα με την τελευταία έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Sustrans Scotland.

H έρευνα αποκάλυψε πως εάν οι μετακινήσεις μέχρι 6 χιλιόμετρα γίνονται με το ποδήλατο και όχι με το αυτοκίνητο ο μέσος άνθρωπος θα μπορούσε να εξοικονομήσει 1959,16£ ετησίως, ισοδύναμο με αύξηση του ετήσιου μέσου μισθού κατά 9%!

Ο Εθνικός διευθυντής της Sustrans Scotland, John Lauder τόνισε και τα υπόλοιπα -μη οικονομικά- οφέλη που προσφέρει η τακτική ποδηλασία στην Scotsman.

«Αυτό που καθιστά την μελέτη αυτή τόσο ξεχωριστή είναι πως οι αποταμιεύσεις δεν βασίζονται στην ολική εγκατάλειψη του αυτοκινήτου, κάτι το οποίο δεν είναι δυνατό για πάρα πολλά νοικοκυριά, αλλά στην μερική χρήση του ποδηλάτου. Η ποδηλασία δεν είναι μόνο καλή για την ψυχική και σωματική υγεία του ανθρώπου αλλά βοηθάει τους ανθρώπους να εξοικονομήσουν και χρήματα χρησιμοποιώντας το ποδήλατο για διαδρομές οι οποίες δεν διαρκούν περισσότερο από 30 λεπτά.

Previous Article

Βρέχει; Πάρε το αεροπλάνο και έφυγες για κάπου πιο ζεστά! (video)

Next Article

TRAMONTANA- μια παγωμένη fatbike περιπέτεια. (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια