68χρονος yoga master διαλογίζεται πάνω BMX στην άκρη ενός γκρεμού!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
extreme yoga bmx flatland gkremos  (3)

Για να μπορούμε να σας κρατάμε ενημερωμένους, κάθε μέρα βλέπουμε πολλά περίεργα στο ίντερνετ, αλλά το συγκεκριμένο μας άφησε με ανοικτό το στόμα για αρκετή ώρα. Ξέρουμε την yoga, την έχουμε δοκιμάσει, αλλά πρώτη φορά είδαμε κάτι σχετικό με «extreme yoga» και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως δεν θέλουμε να το δοκιμάσουμε.

extreme yoga bmx flatland gkremos (1)

Ο εν λόγο 68-χρονος διαλογίζεται, κάνοντας flatland κόλπα, με το ΒΜΧ του, στην άκρη ενός γκρεμού! Μάλιστα πρόκειται για τόσο απότομο γκρεμό που ούτε από εκεί κοντά δεν θα περνούσαμε με τα πόδια, όχι να προσπαθούμε να ισορροπήσουμε σε μια ρόδα ποδηλάτου! Ο Khiv Raj Gujar απλά δεν φοβάται και το «έχει». Ο γκρεμός έχει ύψος περίπου 100 μέτρα και σίγουρα κάνει τα χέρια μας να ιδρώνουν μόνο που βλέπουμε τις φωτογραφίες!

extreme yoga bmx flatland gkremos (2)

Το δυσάρεστο της όλης υπόθεσης είναι πως ο Khiv Raj Gujar πηγαίνει στο ίδιο σημείο και κάνει τις ασκήσεις διαλογισμού του κάθε μέρα, οι οποίες τον βοηθούν να χαλαρώσει και να ξεπεράσει τον χαμό του εγγονού του από αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Θα πρέπει να παραδειγματιστούμε για τον δρόμο που αποφάσισε ο συγκεκριμένος άνθρωπος να ακολουθήσει για να ξεπεράσει τον χαμό ενός αγαπημένου του προσώπου κάτι το οποίο ποτέ δεν είναι εύκολο.

Previous Article

Σέλα από την Βrooks αποκλειστικά κατασκευασμένη από ανθρακόνημα και καουτσούκ!

Next Article

10 entry level ποδήλατα για τον δρόμο!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια