Φοιτητής από την Πάτρα ξεκινά για τον γύρο του κόσμου με ποδήλατο!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
gyros toy kosmoy me podhlato (1)

Ένας 26χρονος φοιτητής, ο Άγγελος Γεωργόπουλος, πήρε την γενναία απόφαση να κάνει τον γύρο του κόσμου με ποδήλατο.

Με αφετηρία την Ελλάδα, πρόκειται να διασχίσει την Ευρώπη, την Αμερική (βόρεια και νότια), την Αφρική, την Ασία με την βοήθεια ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου και σε έναν χρόνο περίπου να είναι πίσω στην Ελλάδα.

gyros toy kosmoy me podhlato (3)

Το απαιτητικό του ταξίδι έχει ήδη ξεκινήσει από τις 26 Οκτωβρίου και όπως ήταν αναμενόμενο είναι πλήρως εξοπλισμένος. Εργαλεία, είδη κατασκήνωσης (camping), απαραίτητος ρουχισμός κτλ. Αυτό που ξεχωρίζει στην προσπάθεια του Άγγελου, είναι το ηλεκτρικό μοτέρ που θα τον βοηθάει και δίνει κίνηση στον πίσω τροχό του ποδηλάτου του.

Η αναχώρησή του έγινε από την γέφυρα Ρίο-Αντίρριο, όπου και είχανε μαζευτεί η οικογένειά του, φίλοι και άγνωστοι για να του ευχηθούν καλό ταξίδι. Ο ίδιος δήλωσε: «Χτες έκανα 130 χιλιόμετρα από Κόρινθο μέχρι Πάτρα και στόχος μου, ή καλύτερα φιλοδοξία μου, είναι να βρίσκομαι στον δρόμο 10-12 ώρες την ημέρα καλύπτοντας περίπου 180 χιλιόμετρα. Εφικτό και πολύ ενδιαφέρον. Είναι όλα τέλεια και η αίσθηση τρομερή«.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μεγαλύτερη διαδρομή που έχει διανύσει μέχρι σήμερα ο Άγγελος, είναι η διαδρομή Αθήνα – Πάτρα σε 6 ώρες. Την όλη ιδέα για τον γύρο του κόσμου με ποδήλατο την πρωτοσυνέλαβε,  πριν από ένα χρόνο. Άργησε να ξεκινήσει το ταξίδι του γιατί έπρεπε να μαζέψει τα απαραίτητα χρήματα για τα έξοδα του ταξιδιού όπως και να προγραμματίσει τις χώρες που θα ταξιδέψει και θα διασχίσει.

gyros toy kosmoy me podhlato (2)

Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να του ευχηθούμε καλή τύχη στον άθλο που ξεκίνησε και όλα να του έρθουν βολικά. Όταν με το καλό ολοκληρώσει το ταξίδι του και επιστρέψει στην Ελλάδα, θα θέλαμε πάρα πολύ να μας διηγηθεί τις ιστορίες του.

Καλή τύχη Άγγελε.

ΥΓ το θέμα το εντοπίσαμε εδώ.

Previous Article

Τα μυστικά για να κερδίσει κάποιος ένα Grand Tour! (Μέρος ‘Β)

Next Article

Canyon Speedmax CF SLX ποδήλατο τριάθλου με αεροδυναμικούς χώρους αποθήκευσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια