Ο Martyn Ashton ανεβαίνει ΞΑΝΑ σε ποδήλατο! (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
martyn ashton inspirational mtb downhill happy face

Ένας από τους θρύλους της ποδηλασίας βουνού, ο Martyn Ashton πριν μερικά χρόνια είχε ένα πολύ άσχημο ατύχημα σε μια επίδειξη όπου τον άφησε παράλυτο. Παρόλα αυτά όμως δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να προσπαθεί με τον τρόπο του να εμπνεύσει κόσμο γύρω από την ποδηλασία βουνού.

Τίποτα δεν είχε συγκινήσει περισσότερο τον κόσμο της ποδηλασίας βουνού πριν λίγο καιρό όταν και ανέβηκε ξανά σε ποδήλατο έπειτα από 3 χρόνια. Υπήρχαν κάποιες ενδείξεις στο net πως ετοιμάζει κάτι μεγάλο κάτι που θα ταρακουνήσει για τα καλά τον κόσμο και σίγουρα δεν μας απογοήτευσε.

Την προηγούμενη εβδομάδα στο 3ον γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου downhill, κατέβηκε με ένα ποδήλατο downhill -ιδιοκατασκευή με μοτέρ 3500watt- την πίστα του παγκοσμίου κυπέλλου. Σε συνεργασία με τα μέλη της ομάδας του GMBN κατέβηκε το Fort William -σχεδόν ολόκληρη την πίστα εκτός από μερικά σημεία που ήταν αδύνατο.

Λίγο μοντάζ, πολύ χαμόγελο και ένα κατέβασμα του τελευταίου μισού της διαδρομής κατά την ημέρα των τελικών με τον κόσμο να παραληρεί σε πανηγυρισμούς βλέποντας τον αγαπημένο τους σταρ να είναι ξανά επάνω σε ποδήλατο.

Previous Article

4oς γύρος Παγκοσμίου Κυπέλλου Downhill. Ο Aaron ξαναχτυπά. (+video)

Next Article

Όσοι χρησιμοποιούν καθημερινά το ποδήλατο τους έχουν -σύμφωνα με έρευνα- χαμηλότερα ποσοστά σωματικού λίπους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια