Χρωστάνε ακόμα τo έπαθλο στον νικητή του Tour De France!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
1284360-27679871-1600-900

Σύμφωνα με δημοσίευμα της De Telegraaf στις 13/03/2015 η Γαλλική Ποδηλατική Ομοσπονδία ακόμη δεν έχει πληρώσει τους νικητές των αγώνων του 2014, περιλαμβανομένου του Tour de France και του Paris-Roubaix.

Ο νικητής του Tour de France Vincenzo Nibali ακόμη δεν έχει πάρει το ποσό των 540,000€ που του οφείλεται για την μεγάλη του νίκη.

Η γαλλική ομοσπονδία έχει καταθέσει στον τραπεζικό της λογαριασμό, ποσό μεγαλύτερο των 2,000,000€, αντί να το μοιράσει στις ομάδες και τους αναβάτες, με την δικαιολογία ότι περιμένουν τα αποτελέσματα των ελέγχων anti-doping ώστε να βεβαιωθούνε ότι κανένας ΜΗ νόμιμος αναβάτης δεν θα λάβει χρηματικό βραβείο. Η Γαλλική ομοσπονδία ανέφερε επίσης ότι τα λεφτά πλέον θα τα δίνει μια φορά τον χρόνο στους νικητές και τις ομάδες.

Οι διοργανωτές του Tour de France και των υπόλοιπων γνωστών και μεγάλων αγώνων όπως το Paris-Roubaix, αναφέρουν ότι έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές συμφωνίες που είχαν με την ομοσπονδία εδώ και καιρό.

«Οι ευθύνες μας τελειώνουν με το που παραδώσουμε τα χρήματα στην ομοσπονδία. Από εκεί και πέρα είναι δικό τους θέμα», όπως χαρακτηριστικά είπε εκπρόσωπος των διοργανωτών.

Previous Article

Θεατής προκαλεί ατύχημα πριν τον τερματισμό! (video)

Next Article

Τίποτα δεν είναι αδύνατο! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια