Κιτ επισκευής tubeless, που μπαίνει στο τιμόνι! (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
Sahmurai_Sword (1)

Ένα μεγάλο πρόβλημα με τα tubeless ελαστικά είναι η επιδιόρθωσή τους όταν βρισκόμαστε στο μονοπάτι. Το κιτ επισκευής tubeless που έχουμε μαζί μας τις περισσότερες φορές, είναι σχεδιασμένο για ελαστικά αυτοκινήτων, ή μηχανών και είναι μεγάλο σε όγκο για να υπάρχει στο ποδηλατικό μας backpack. Τα ίδια προβλήματα αντιμετώπιζε και ο Stefan Sahm, μέχρι που έφτιαξε το Sahmurai Sword, ένα κιτ επισκευής tubeless, το οποίο αποθηκεύεται στο τιμόνι.

Τα κιτ επισκευής tubeless, για αυτοκινητιστική χρήση, είναι μεγάλα στο μέγεθος, μυτερά και κοφτερά και πολλές φορές γίνονται ζημιές στις τσάντες και τα ρούχα, ενώ είναι και πάρα πολύ επικίνδυνα προς τον αναβάτη σε περίπτωση κάποιας πτώσης. Επίσης το υλικό που μπαλώνει, ξεραίνεται, ή σκονίζεται όταν βρίσκεται μέσα στο backpack. Το Sahmurai Sword, δίνει την λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα, ενσωματώνοντας τα εργαλεία στα βύσματα του τιμονιού, στις άκρες των χειρολαβών.

Με την τοποθέτηση το Sahmurai Sword, στο τιμόνι, το έχετε πάντα μαζί σας, χωρίς να διακινδυνεύετε την ακεραιότητα των ρούχων σας, ή της τσάντας σας και πάνω από όλα, του εαυτού σας. Σε περίπτωση τρυπήματος, αυτό που θα πρέπει να κάνετε, είναι να στρίψετε την τάπα να βγάλετε το εργαλείο και να τοποθετήσετε το ελαστικό επίθεμα (μπάλωμα) στο ελαστικό. Επανατοποθετείτε τα βύσματα στο τιμόνι, φουσκώνετε και είσαστε έτοιμοι να συνεχίσετε την περιπέτειά σας, τον αγώνα σας, ή την βόλτα σας.

Previous Article

Αυτό, λέει ο Remy Metailler, πως είναι ένα συντηρητικό κατέβασμα μονοπατιού….. ΟΚ!(video)

Next Article

Κράνος που φουσκώνει σαν αερόσακος! Το όνομά του, Hövding. (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια