Μεγαλώνει η SMF Team!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
smf team (5)

Μπορεί η αγωνιστική χρονιά του 2015 σε λίγες μέρες να φτάνει στο τέλος της, αλλά η SMF team ήδη έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Με υψηλότερους στόχους πλέον, η ενίσχυση της ομάδας ήταν κάτι αναμενόμενο.

Ο πρώτος «νέος» αθλητής για την SMF Team, είναι ο Ηλίας Τσορτσουκτσίδης με συμφωνία για τα δύο επόμενα έτη, η οποία επισημοποιήθηκε στο ποδηλατικό κατάστημα SPIN. Με την συμμετοχή του στην SMF Team, θα του δοθεί η δυνατότητα να συμμετέχει σε διεθνείς αγώνες UCI στην κατηγορία Junior, ώστε να αποκτήσει εμπειρίες για ακόμη καλύτερη αγωνιστική πορεία στο μέλλον. Από την μεριά της η SMF Team, είναι πεπεισμένη πως ο Ηλίας, μαζί με το Ideal Race Pro, θα φέρει πολλές χαρές και διακρίσεις.

smf team (7) smf team (6)

Ήδη η αρχή έγινε στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής στο περιαστικό δάσος Σέιχ Σου της Θεσσαλονίκης και τον αγώνα των 1000 Δέντρων, όπου ο Ηλίας κατέκτησε την 1η θέση στον διασυλλογικό αγώνα, ενώ ένας άλλος αθλητής της SMF Team, ο Αλέξανδρος Βροχίδης κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία OPEN.

smf team (4) smf team (2)

smf team (1) smf team (3)

Previous Article

O Nico Vink και o Brendan Fairclough ετοιμάζονται για το Rampage… (video)

Next Article

H ιστορία του Enduro MTB στην Ελλάδα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια