Δείτε πως μεταφέρουν τα παιδιά τους στην Ολλανδία! (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
dutch carring children with bicycle (1)

Για δύο πράγματα είναι η Ολλανδία διάσημη αυτή την στιγμή. Για τις πρόσφατες εκλογές και την ευρεία διάδοση της ποδηλασίας. Και μπορεί οι εκλογές να τελείωσαν, αλλά η ποδηλατική παιδεία και η αγάπη για το ποδήλατο και την ευκολία στην μετακίνηση που προσφέρει δεν μπορεί να βρεθεί κάπου αλλού.

Πέρα από τις καθημερινές μετακινήσεις, οι Ολλανδοί έχουν καταφέρει να μεταφέρουν και τα παιδιά τους με το ποδήλατο με αξιοσημείωτη επιτυχία και με πραγματικά ελάχιστους τραυματισμούς. Μάλιστα, οι περισσότεροι τραυματισμοί είναι στα χέρια και τα πόδια τα οποία μπλέκονται στις ακτίνες του ποδηλάτου.

dutch carring children with bicycle (3)

Για την μεταφορά των παιδιών υπάρχουν ειδικά καθίσματα τα οποία επιτρέπουν την μεταφορά μέχρι και τριών παιδιών! Όταν είναι πολύ μικρά κάθονται σε ένα ειδικό κάθισμα μπροστά από τον γονέα ενώ υπάρχει και προστατευτικό για τον αέρα και τα έντομα.

Καθώς μεγαλώνουν (μεγαλύτερα των τριών ετών) το παιδί μεταφέρεται πίσω από τον γονέα σε ειδικό κάθισμα το οποίο μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και 22 κιλά! Αυτό ελευθερώνει την μπροστά θέση για το νεότερο παιδί!

dutch carring children with bicycle (2)

Μπορεί εμάς να μας φαίνονται πολύ ιδιαίτερα και «περίεργα» όλα αυτά, αλλά για την Ολλανδία όπου πραγματοποιούνται περισσότερα από 14 εκατομύρια ποδηλατικές μετακινήσεις την ημέρα, αυτή είναι η καθημερινότητα τους και είναι απολύτως φυσιολογική!

Θα παίρνατε το παιδί σας για μια ποδηλατική βόλτα με ένα τέτοιο κάθισμα;

Previous Article

Στον 1o γύρο του Enduro World Series με τον Brett Tippie! (video)

Next Article

ITI Epic 2017. H 7η χρονιά ενός μοναδικού αγώνα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια