Παρουσίαση της SMF Team 2017 στον Λευκό Πύργο!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
smf team 2015

Στις 18 Μαρτίου είστε όλοι καλεσμένοι στον Λευκό Πύργο στην παραλία της Θεσσαλονίκης ώστε να γνωρίσετε από κοντά την SMF Team που μια Ελληνική ομάδα και μια από τις 84 ομάδες του κόσμου στο άθλημα της ορεινής ποδηλασίας.

Ο ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ δημιούργησε αυτή την ομάδα με σκοπό να αναδείξει την Ελληνική ορεινή ποδηλασία αξιοποιώντας νέους αθλητές. Επιπροσθέτως, παράλληλος σκοπός είναι και η ανάδειξη της ιδιαιτερότητας της Ελληνικής φύσης σε ότι αφορά το συγκεκριμένο άθλημα τόσο σε επίπεδο διαδρομών όσο και σε επίπεδο προετοιμασίας αθλητών.

Η S.M.F. Team αποτελείται από τους:

XC Aleksandar Roman Βαλκανιονίκης under 23- Πρωταθλητής ΣΕΡΒΙΑ
XC Teo Petridis – 4ος πανελληνιονίκης
XC Lejla Tanović – ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ πρωταθλήτρια ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ
XC Katerina Eleftheriadou Βαλκανιονίκης – Πρωταθλήτρια Ελλάδας
XC Ilias Tsortouktsidis – 2ος Πανελληνιονίκης εφήβων
XC Ivana Kostic -2η Πρωταθλήτρια Σερβίας
XC Dimitris Vlachakis -2ος Πανελληνιονίκης Παίδων
Προπονητής Κατσέλης Γιωργος
Bοηθός προπονητή Njemčević Amar
Team manager Babis Tsanaktsidhs
Assistant manager Kostas Tsortouktsidis

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον περιβάλλοντα χώρο μπροστά από τον Λευκό πύργο, όπου μέσα σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο θα ακολουθήσει η παρουσίαση των αθλητών της SMF TEAM για την αγωνιστική περίοδο του 2017. Η όλη εκδήλωση ακολουθεί το πρωτόσκολο παρουσίασης όλων των επαγγελματικών ομάδων που παίρνουνε μέρος σε αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος!

Στον χώρο θα βρίσκεται και το τμήμα φυσικής του Αριστοτελείου πανεπιστήμιου Μακεδονίας όπου κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιάσει διάφορα πειράματα με την βοήθεια πλειάδας φοιτητών.

Επίσης η Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού/ Α.Π.Θ ειδικότητα Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αθλητικής Αναψυχής θα παρουσιάσει παιχνίδια περιπέτειας και ανθρώπινη πυραμίδα ενώ θα υπάρξουν και διάφορες δράσεις με την συμμετοχή του κοινού.

Οι αθλητές της SMF TEAM με τα ποδήλατά και τις αγωνιστικές τους ενδυμασίες θα βρίσκονται στον Λευκό πύργο από τις 13:00 έως τις 18.00 κάτω από μουσικά ακούσματα προκειμένου να μας μυήσουν στα μυστικά και τις ιδιαιτερότητες της ορεινής ποδηλασίας μέσα από τις εμπειρίες τους.

Χορηγοί εκδήλωσης:
Ideal Bikes – Shimano-MTB – LOUX – ΛΟΥΞ – Φυσική Ελληνική Απόλαυση – NISSAN

Χορηγοί επικοινωνίας εκδήλωσης:
Livemedia.gr

smf car

Παράλληλα με την παρουσίαση της SMF Team θα διεξαχθεί και η Ημερίδα «Οδηγική συμπεριφορά και Ασφάλεια».

Επειδή τον τελευταίο χρόνο έχουν πληθύνει τα τροχαία ατυχήματα με θύματα ποδηλάτες και ανυποψίαστους πεζούς σε όλη την Ελληνική επικράτεια, διοργανώνουμε Ημερίδα Οδηγικής συμπεριφοράς και Ασφάλειας προκειμένου να ενημερωθούμε όλοι μας σε θέματα ασφαλείας κατά την χρήση του ποδηλάτου της μοτοσυκλέτας, και του αυτοκινήτου τόσο εντός όσο και εκτός των πόλεων για να βελτιώσουμε την βασική μας παιδεία απέναντι στον συνάνθρωπό μας που βρίσκεται είτε από την θέση του πεζού είτε του οδηγού. Κατά την διάρκεια της Ημερίδας θα συζητήσουμε λύσεις οι οποίες θα προάγουν την συνύπαρξη μεταξύ των πεζών, των δικυκλιστών και φυσικά των αυτοκινητιστών.

Τοποθεσία εκδήλωσης

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μπροστά από τον Λευκό Πύργο στην παραλία της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 18/3/2017. Η διάρκειά της ημερίδας υπολογίζεται σε 2 ώρες. θα ξεκινήσει στις 11.00 και θα ολοκληρωθεί στις 13.00. Η διάρκεια των εισηγήσεων θα είναι 15 λεπτή και θα ακολουθηθεί συζήτηση στα επίμαχα ζητήματα που θα τίθενται από το κοινό.

Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι ο ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ με συνδιοργανωτές τον Δήμο Θεσσαλονίκης, το τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ και το ΣΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Θέματα των εισηγήσεων και ονόματα των εισηγητών :

Α] ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Συντονιστής: Παντελής Τζερτζεβέλης- Δημοσιογράφος
Εισηγητής: Χριστίνα Σφέτσιου -Φυσικός

Β] ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ

Εισηγητής: Πολάτογλου Χαρίτων- καθηγητής Τμήμα Φυσικής ΑΠΘ.

Γ] ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ

Εισηγητής: Δημήτριος Ναλμπάντης –Διδ Πολιτικός Μηχανικός- Συγκοινωνιολόγος

Δ] “ ΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ” και “ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ”

Εισηγητές: Χρήστος Χατζηγιάννης – Πρόεδρος και Αναστάσιος Βαρελάς – Ταμίας του «Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης – Π.Α.Σ.Θ.»

Στο κλείσιμο θα ακολουθήσει μια πεντάλεπτη παρουσίαση για την πρώτη τράπεζα αίματος που δημιουργήθηκε για ποδηλάτες από τον σύλλογο αστικής ποδηλασίας Θεσσαλονίκης.

Στον χώρο της εκδήλωση θα παρευρίσκεται η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων NISSAN με νέα μοντέλα του 2017.

Θα υπάρχει περίπτερο του Podilatorama Bike Store με μοντέλα Ideal Bikes καθώς και test ride ηλεκτρικά ποδήλατα Orama!
Eπίσης το κατάστημα Podilatorama Bike Store θα κληρώσει 1 ποδήλατο Ideal!

Μέρος της εκδήλωσης θα μεταδοθεί σε Live streaming μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Livemedia.gr, όπου για τον σκοπό αυτό θα προετοιμαστούν μικρά σπότ με θέμα την οδηγική συμπεριφορά των ποδηλατών στους Ελληνικούς δρόμους.

Previous Article

Ροή, ταχύτητα, στύλ. RAW κλιπ με τον Luke Strobel! (video)

Next Article

Hans «NoWay» Ray και Danny MacAskill. Δύο θρύλοι του trial συναντιούνται. (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια