Ανεβαίνει με cyclocross 20 σκαλοπάτια. Είναι δυνατόν; (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
cyclocross skalopatia

Πολλές φορές πιστεύουμε πως οι αθλητές ποδηλασίας δρόμου ή οι αθλητές cyclocross υπολείπονται τεχνικής και δεξιοτήτων όταν βρίσκονται επάνω στο ποδήλατο. Μερικές φορές αυτό αληθεύει, αλλά άλλες φορές έρχονται αθλητές όπως ο νεαρός Will Doherty ο οποίος ανεβαίνει με cyclocross 20 σκαλοπάτια σε έναν αγώνα στο Κολοράντο.

Τα σκαλοπάτια είναι ένα πολύ συνηθισμένο εμπόδιο στους αγώνες cyclocross, όπου οι περισσότεροι αναβάτες απλά κατεβαίνουν από το ποδήλατο, το παίρνουν στην πλάτη και ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια τρέχοντας. Μερικοί αναβάτες όμως, έχουν αποκτήσει δεξιότητες που μπορούν να ανέβουν τα σκαλοπάτια πιέζοντας και ελαφρώνοντας το ποδήλατο -όπως ακριβώς στο pumping- και με αυτόν τον τρόπο κερδίζουν πολύτιμο χρόνο.

Το βίντεο είναι πραγματικά εντυπωσιακό καθώς όταν το παρακολουθούμε, έχουμε την εντύπωση πως η βαρύτητα κάνει μια εξαίρεση στον Will Doherty και ανεβαίνει 20 σκαλοπάτια λες και δεν είναι τίποτα! Ακόμη βέβαια δεν ξέρουμε αν όντως η δεξιότητα αυτή δίνει χρονικό πλεονέκτημα στους αναβάτες, αλλά σίγουρα είναι ένας τρόπος να ξεσηκώσουν τους θεατές.

Αν δοκιμάσετε κάτι παρόμοιο, στείλτε μας το βίντεό σας! Εμείς είμαστε ανίκανοι πάντως για κάτι τέτοιο!

Previous Article

BMX κάντο όπως στα 80’s! (video)

Next Article

25 πράγματα που θέλετε να γνωρίζετε για την ποδηλασία, αλλά ντρέπεστε να ρωτήσετε!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια