Ποδηλατικά παπούτσια από την 45NRTH για πολλά κρύα.

Author: 1 σχόλιο Share:
japanther (5)

Καθώς ολοένα και πλησιάζει ο χειμώνας οι μπότες της 45NRTH φαίνονται ολοένα και πιο δελεαστικές. Ήδη πήραμε μια πρώτη δόση λάσπης το σ/κ που μας πέρασε αλλά ευτυχώς τα γερά τα κρύα αργούν ακόμη. Όσοι δεν είστε βέβαια προετοιμασμένοι για τα κρύα καλό θα ήταν να αρχίσετε να κάνετε σχέδια για τον χειμερινό ρουχισμό σας. Σήμερα θα δούμε τις ποδηλατικές μπότες από την 45NRTH με το όνομα Japanther.

Με ανανεωμένο σχεδιασμό, πιάνουν αρκετά πάνω από τον αστράγαλο, ενώ είναι αρκετά προστατευτικές όχι μόνο όσον αφορά πέτρες και κλαδιά αλλά και τις λάσπες και το κρύο. Αυτό που τα κάνει πολύ ιδιαίτερα, είναι η αδιάβροχη μεμβράνη και το ελαστικό εξωτερικό μέρος που υψώνεται ψηλότερα από τον αστράγαλο. Όταν συνδυάζονται όλα μαζί προσφέρουν εξαιρετική προστασία κατά των καιρικών συνθηκών σε θερμοκρασίες από -5 έχω και 5 βαθμούς. Ούτε η υγρασία τα διαπερνά, ούτε τα νερά, ούτε και οι λάσπες.

japanther (1)

Με ρυθμιζόμενο ύψος για τον αστράγαλο ώστε να έχουν βελτιωμένη εφαρμογή σε όλους τους τύπους ποδιών, υπόσχονται πως θα κρατήσουν στεγνά τα πόδια σας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Με αρκετά ανακλαστικά στοιχεία ώστε να είστε εμφανείς από τα φώτα των αυτοκινήτων δεν θα φοβάστε και τις νυχτερινές διαδρομές!

japanther (3)

Είτε βγαίνετε με το ποδήλατο βουνού, είτε με το ποδήλατο δρόμου, υπάρχει μοντέλο είτε με δύο, είτε με τρεις τρύπες για τα spd σας. Οι Japanther σχεδιασμένες για το βουνό κάνουν χρήση μιας δεύτερης εξωτερικής σόλας Hypergrip η οποία έχει νήματα Microglass ώστε να αυξάνεται η πρόσφυση σε βρεγμένα και παγωμένα εδάφη. Καθώς η εσωτερική σόλα είναι από σκληρό πλαστικό γίνονται αυτομάτως κατάλληλα και για μεγαλύτερες βόλτες, αλλά και για cyclocross.

japanther (2)

Εσωτερικά της μπότας, υπάρχει εσωτερικό τριών στρωμάτων με αφρό EVA, μια αντανακλαστική στρώση αλουμινίου και μια επικάλυψη μαλλιού 1mm. Οι τρεις αυτές στρώσεις συνδυάζονται ώστε να προσφέρουν επιπλέον θερμότητα μεταξύ των ποδιών και των εξωτερικών συνθηκών.

Με νούμερα 36-50 (χωρίς μισά νούμερα) και τιμή περίπου 220€ αναμένονται να εμφανιστούν στα μαγαζιά στις αρχές του επόμενου μήνα.

Previous Article

Η Rachel Atherton κυνηγάει 126 γυναίκες στο Red Bull Foxhunt. (video)

Next Article

Scubster, ένα υποβρύχιο με πετάλια!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια