Νέος πιο φιλικός υπολογισμός μήκους ακτίνων από την DT Swiss.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
dtswissspokecalc (1)

Ο ειδικός στους τροχούς και τα κέντρα DT Swiss, μόλις λίγες ημέρες πριν ανέβασε μια νέα έκδοση του διάσημου υπολογιστή μήκους ακτινών (spoke calculator) για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να πλέξει μόνος του, τους τροχούς του, είτε είναι επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης. Υπάρχουν διάφοροι υπολογιστές μήκους ακτινών στο διαδίκτυο, άλλοι βρίσκονται σε αρχείο Excel, άλλοι μόνο online, άλλοι θέλουν ειδική εφαρμογή στον υπολογιστή και πάει λέγοντας.

Αυτό που κάνει τον ανανεωμένο υπολογιστή μήκους ακτινών της DT Swiss είναι η φιλικότητά του προς όλες τις πλατφόρμες. Το δοκιμάσαμε στον σταθερό υπολογιστή μας, στο laptop, στο ipad, στο adroid tablet, μέχρι και στο iPhone 3 το δοκιμάσαμε και δούλεψε χωρίς να προβληματίσει.

dtswissspokecalc (3)

Όπως είναι φυσικό, μιας και πρόκειται για το εργαλείο εταιρίας που παράγει δικά της κέντρα και στεφάνια, αυτά είναι «μπροστά-μπροστά» με όλα τους τα στοιχεία να είναι περασμένα στο σύστημα. Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτά, καθώς μπορούμε να βάλουμε τα δικά μας νούμερα για να υπολογίσουμε το μήκος ακτινών για οποιονδήποτε συνδυασμό στεφανιών-κέντρων-τύπου ακτινών που θέλουμε είτε πρόκειται να πλέξουμε τροχούς για το ποδήλατο πόλης, είτε το ποδήλατο δρόμου, είτε το ποδήλατο downhill.

Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμού με την χρήση του email, ώστε να αποθηκεύετε όλους τους συνδυασμούς που έχετε ψάξει, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης «anonymous» όπου πάλι μπορείτε να εκτυπώσετε και να αποθηκεύσετε τα μήκη που θα σας υποδείξει το πρόγραμμα.

Μπορεί να μην υπάρχει κάτι επαναστατικό στον συγκεκριμένο υπολογιστή μήκους ακτινών, αλλά η ευκολία χρήσης και η δυνατότητα χρήσης τους σε πολλαπλές πλατφόρμες το κάνει το νο.1 εργαλείο όταν πρόκειται να υπολογίσουμε τα μήκη των ακτίνων για τους νέους μας κάρμπον τροχούς!

Previous Article

Road Bikes-Νέοι, βελτιωμένοι, φτηνότεροι, Zipp Firecrest.

Next Article

5 σημαντικές στιγμές του Vuelta a Espana! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια