Ο τελευταίος αγώνας του Tim Stevens. (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
tim stevens time trial

Η παρακάτω ταινία μικρού μήκους έχει ως κεντρικό θέμα τον πρώην επαγγελματία αναβάτη από την Μεγάλη Βρετανία Tim Stevens. Μιλάει για την καριέρα του αλλά και για την προετοιμασία που ακολουθεί ώστε να επανέλθει στην αγωνιστική δράση στο χρονόμετρο East Surrey Hardriders 2016 στην ηλικία των 55 ετών.

Ο Stevens ήταν γνωστός και δημοφιλής στο χώρο του χρονομέτρου αλλά και της ποδηλασίας δρόμου. Στην σύντομη αυτή ταινία θα δούμε και μια συνέντευξη του Sean Yates ο οποίος έζησε τον Stevens από κοντά κατά τις πρώτες του αγωνιστικές ημέρες.

Ο κινηματογραφιστής Duncan Murdoch ήθελε να κινηματογραφήσει τον Stevens κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του και κατά την αγωνιστική δράση. Ο Stevens το 1985 εκπροσώπησε την Μ. Βρετανία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης, ενώ έχει αρκετές νίκες με μεγάλους αγώνες εντός της Βρετανίας.

Η σύντομη αυτή ταινία έχει ακόμη μεγαλύτερη απήχηση, καθώς μετά το τέλος της κινηματογράφησης, ο Stevens διεγνώσθει με καρκίνο και πέθανε στις 30 Αυγούστου 2016. Το East Surrey Hardriders ήταν και ο τελευταίος του αγώνας.

Η ταινία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό στις 3 Μαρτίου.
Previous Article

Θέλεις να ξεχωρίσεις στην επόμενη ανηφόρα που θα αντιμετωπίσεις; Τα πράγματα είναι απλά.

Next Article

Sfendami Mountain Festival 2017 – η 11η χρονιά έρχεται με πολλές αλλαγές!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια