Η τεχνολογία Trailsync του BMC Speedfox πήρε το χρυσό βραβείο στην ISPO του Μονάχου!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
trailsynch

Η πρωτοποριακή τεχνολογία Trailsync του BMC Speedfox τιμήθηκε με το βραβείο Gold Winner της μεγαλύτερης εμπορικής έκθεσης στον κόσμο για αθλητικά είδη, ISPO, που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή στο Μόναχο.

Η εξαιρετική καινοτομία του Speedfox επισκίασε τα περισσότερα προϊόντα της έκθεσης και έπεισε την κριτική επιτροπή.

Το Speedfox απευθύνεται σε αναβάτες που προτιμούν να εξερευνούν ορεινές διαδρομές.

Η τεχνολογία Trailsync δίνει στους λάτρεις της περιπέτειας τη δυνατότητα να χειρίζονται ταυτόχρονα και με μία μόνο κίνηση του μοχλού τόσο το παλουκόσελό τους όσο και την ανάρτηση.

 

BMC Speedfox

 

Χρυσός νικητής στην κατηγορία Wheeelers

Κάθε χρόνο, η ISPO, η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση του αθλητικού κλάδου τιμά με τα βραβεία της τα πιο εξαιρετικά αθλητικά προϊόντα.

Οι νικητές των βραβείων ISPO, που έχουν καθιερωθεί ως σφραγίδα ποιότητας για τη βιομηχανία των αθλητικών ειδών, ανακοινώνονται στη διεθνή έκθεση στο Μόναχο της Γερμανίας.

Φέτος, η κριτική επιτροπή τίμησε την τεχνολογία του Trailsync  του BMC Speedfox 01 με το βραβείο ISPO Gold Winner Award 2018 στο στην υποκατηγορία Outdoor της κατηγορίας Wheelers.

Ο David Zurcher, Διευθύνων Σύμβουλος της BMC Switzerland, είναι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την επιτυχία, αλλά γνωρίζει επίσης ότι το βραβείο είναι αποτέλεσμα χρόνων έρευνας και συνεχούς ανάπτυξης:

«Η BMC Switzerland ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας Mountainbike, παρέχοντας μερικά από τα καλύτερα off road ποδήλατα που υπάρχουν σήμερα.

Αυτό το βραβείο είναι μια τεράστια τιμή για εμάς και μια επιβεβαίωση της αρχής μας για να πιέζουμε συνεχώς τα όρια της καινοτομίας στην ποδηλασία.»

 

Όταν ο ποδηλάτης και το μονοπάτι «συγχρονίζονται»

Η ποδηλασία σε ορεινά μονοπάτια, σε μια όμορφη τοποθεσία παρέα με φίλους, είναι κάτι που φέρνει χμόγελο στο πρόσωπό ενός ποδηλάτου!

Όλοι οι αναβάτες των μονοπατιών αγαπούν τη συγκίνηση της επιτάχυνσης στην κατηφόρα, αλλά χρειάζονται ένα ποδήλατο που μπορεί να τους οδηγήσει αποτελεσματικά και με ασφάλεια στη κεφαλή του μονοπατιού.

Το Speedfox εξισορροπεί αυτές τις δύο ανάγκες άριστα, καθώς η BMC το έχει σχεδιάσει ελαφρύ, ανθεκτικό και ικανό να φέρει εις πέρας κάθε περιπέτεια, αλλά και γρήγορο συγχρόνως!

Ένας premium σκελετός, με υπερσύγχρονη γεωμετρία και χαμηλό ύψος στήριξης, προσφέρει εξαιρετική ευελιξία και αποτελεί σταθερή εγγύηση για κάθε πρόκληση- τόσο στην ευθεία ανάβαση όσο στην κατηφόρα και την ανηφόρα!

Previous Article

Πανελλήνιο Marathon MTB Elite & Masters!

Next Article

Ποδηλατική προπόνηση: 2 λεπτά την εβδομάδα αρκούν!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια