Τραυματισμός με ποδήλατο για τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
kerry (3)

Σε ποδηλατικό ατύχημα στην Γαλλία τραυματίστηκε ο γραμματέας του υπουργείου εξωτερικών των ΗΠΑ, John Kerry και χρειάστηκε να ακυρώσει την επίσκεψη στο Παρίσι για μια σύνοδο κορυφής του διεθνούς συνασπισμού εναντίων του Ισλαμικού κράτους.

Στα 71 του χρόνια ο Kerry χρειάστηκε να μεταβεί με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Γενεύης, μετά το σπάσιμο του δεξιού μηριαίου οστού κατά την διάρκεια ενός ποδηλατικού ατυχήματος που είχε στην περιοχή Savoie της Γαλλίας την Κυριακή.

kerry (2)

«Η υγεία του γραμματέα βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και ποτέ δεν έχασε τις αισθήσεις του κατά τον τραυματισμό του, ο οποίος δεν είναι απειλητικός για την ζωή του, ενώ αναμένεται να έχει μια πλήρη αποθεραπεία», δήλωσε ο εκπρόσωπος John Kirby. Το ατύχημα έγινε σε ένα ορεινό πέρασμα από όπου περνάει και ο δημοφιλής αγώνας, Tour de France. Στο Scionzier, 40 χιλιόμετρα νοτιανατολικά των Ελβετικών συνόρων, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Chamonix, των γαλλικών άλπεων. Σύμφωνα με την γαλλική κυβέρνηση ο Kerry, ήθελε να ποδηλατήσει μια από τις διαδρομές του Tour de France και μάλιστα το πολύ απαιτητικό ορεινό πέρασμα Col de la Colombière.

Είναι γνωστή η αγάπη του γραμματέα για την ποδηλασία όπου και απολάμβανε κάθε φορά στα διαλείμματα μέσω των διπλωματικών του ταξιδιών. Κατά την διάρκεια των συζητήσεων στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απρίλη, μεταξύ των παγκοσμίων δυνάμεων και του Ιράν, έκανε αρκετές διαδρομές με το ποδήλατο κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων στην Λοζάνη της Ελβετίας.

Previous Article

Συμβουλές αγοράς ποδηλάτου δρόμου.

Next Article

SplinterBike, ένα απίστευτο χειροποίητο, ξύλινο ποδήλατο! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια