Θέλετε άλογο αλλά δεν έχετε στάβλο; Το Trotify κάνει το ποδήλατο σας να καλπάζει! (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
trotify (4)

Δεν πρόκειται για κάποια φάρσα, αν και θα είναι καλή ιδέα για τις απόκριες. Οι δημιουργοί του Trotify είχανε την ιδέα να φτιάξουν κάτι, ώστε να κάνουν το ποδήλατό σας να ακούγεται σαν άλογο που καλπάζει. Με μια πολύ απλή, ξύλινη, κατασκευή και μια καρύδα μπορείτε να κάνετε το ποδήλατό σας να ακούγεται σαν άλογο!trotify (2)

Το μεγάλο θετικό της συγκεκριμένης πρότασης είναι πως δεν χρειάζεται ούτε στάβλος, ούτε άχυρα, ούτε να καθαρίζετε τα περιττώματα του αλόγου. Με λίγο φαντασία το Trotify είναι το κοντινότερο που θα μπορούσατε να έχετε σε άλογο! Σίγουρα θα γίνει πολύ δημοφιλές στους φανατικούς των Monty Python αλλά είναι και ένας καλός εναλλακτικός τρόπος για να ενημερώνετε τους πεζούς για την παρουσία σας.

 

 

Στο βίντεο παρακάτω, μπορείτε να το δείτε σε δράση!

Στο επόμενο βίντεο που βάζουν ένα ποδήλατο εξοπλισμένο με το Trotify σε έναν κεντρικό δρόμο του Λονδίνου, γίνεται ξεκάθαρο πως οι δημιουργοί του έχουν πολύ χιούμορ και πίσω από το σχεδιασμό τους θέλουν μόνο να κάνουν τους ανθρώπους να χαμογελάνε. Οι πρώτες αντιδράσεις των πεζών είναι πολύ θετικές και χαμογελαστές.

Αν το θέλετε (γιατί να μην το θέλετε αν κάνετε τους γύρω σας να χαμογελάνε;) οι σχεδιαστές περιμένουν οι παραγγελίες να ανέβουν σε τουλάχιστον 1000 κομμάτια για να ξεκινήσουν την διαδικασία παραγωγής, ενώ οι πρώτες παρτίδες αναμένεται να σταλθούν στον Μάρτιο. Η τιμή του είναι κάτω από 30€ και είναι ένα έξυπνο δώρο για τους μικρούς μας φίλους, ή πολύ χιουμοριστικό για κάποιον φανατικό commuter της παρέας σας!

Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ: http://www.trotify.com

Previous Article

Final runs από τους 3 πρώτους του Red Bull Rampage. (video + bonus)

Next Article

Urban BMX στην εξωτική Μαδέιρα. (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια