Ο Woody Allen κατά των ποδηλατοδρόμων στο Μανχάταν!

Author: 1 σχόλιο Share:
new york bike lane commute
Νε τι;
Νε τι;

Σύμφωνα με τον γνωστό σταρ του Hollywood Woody Allen, οι ποδηλατόδρομοι δεν ταιριάζουν αισθητικά με τους δρόμους του Μανχάταν. Ο Allen δήλωσε πρόσφατα στην συνάντηση της κοινότητας ότι δεν υπάρχει τρόπος να ενσωματωθούν οι ποδηλατόδρομοι και να δώσουν ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα.

Είναι γνωστό ότι ο Allen δεν έχει και την καλύτερη σχέση με την ποδηλασία καθώς σε μια συνέντευξη του το 2011 είχε δηλώσει: «Οι ανεξέλεγκτοι ποδηλάτες είναι ένας μεγάλος κίνδυνος, και η ιδέα όλο και περισσότεροι άνθρωποι να έχουν ποδήλατα στη Νέα Υόρκη κάποια στιγμή θα γκρεμιστεί καθώς οι άνθρωποι αποξενώνονται επειδή είναι εκτός ελέγχου«.

Απ’ ό,τι φαίνεται όμως, αυτό που προβληματίζει τον Woody Allen είναι να μην «χαλάσουν» αισθητικά οι ποδηλατόδρομοι τους δρόμους της γειτονιάς του. Βέβαια ευτυχώς που το σύνολο τον Νεοϋορκέζων δεν δείχνουν να δίνουν σημασία στα λεγόμενα του διάσημου ηθοποιού.

Μάλιστα η Νέα Υόρκη κατέλαβε το 2014 την πρώτη θέση για τις καλύτερες 50 ποδηλατουπόλεις στον κόσμο. Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να είχαν γίνει χωρίς την βοήθεια της ποδηλατικής κοινότητας της Νέας Υόρκης και φυσικά της Αμερικάνικης κυβέρνησης η οποία προσθέτει όλο και περισσότερους ποδηλατοδρόμους αλλά και ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο bike-sharing.

Previous Article

Ποδηλατικά fails που θα πονέσουν! (2 video)

Next Article

BMW M-BIKE ένα ποδήλατο πόλης, αφιερωμένο στο M2 Coupe!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια