Είναι μόλις 12 και ποδηλατεί 1000 φορές καλύτερα από εμάς! (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
jackson goldstone mtb jump

Ο Jackson Goldstone έγινε γνωστός πριν από 7 χρόνια όταν και ο μπαμπάς του ανέβασε το πρώτο του βίντεο όπου με ένα push bike έκανε πράγματα που πολλοί από εμάς δεν κάνουμε ούτε στα όνειρα μας!

Από τότε μόνο ανοδική ήταν η πορεία του «πιτσιρίκου» καθώς τον είδανε αρκετές από τις εταιρίες του χώρου και με το σωστό «σπρώξιμο» 7 χρόνια μετά κάνει πράγματα που τρομάζουν τους περισσότερους. 360°, backflip, τεράστια whips και ότι μπορείτε να φανταστείτε. Τα καλοκαίρια τον βρίσκουμε στο Whistler Bike Park όπου κυριολεκτικά γίνεται ένας park rat, αλλά και σε όλα τα μεγάλα trail centers της Αμερικής.

Παρόλα αυτά όμως, πηγαίνει κανονικά στο σχολείο, παίζει ποδόσφαιρο, ασχολείται με τηλεκατευθυνόμενα, μαθαίνει κιθάρα και φυσικά παίζει με τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του «πόλεμο» με τα nerf guns.

Πλέον στα 12 του έχει ικανότητες που δεν μπορούμε να φανταστούμε. Από την μια μας χαροποιεί ιδιαίτερα όταν βλέπουμε τι μπορεί να κάνει αυτή την στιγμή, από την άλλη «τρομάζουμε» με τις δυνατότητες που θα έχει σε 10 χρόνια!

Previous Article

Θέλετε να δείτε πως είναι μια ειδική του Enduro World Series; (video)

Next Article

9+1 στόχοι για να μην χάσετε το κίνητρο σας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια