Ποδήλατο Super Market VS Downhill track, σημειώσατε διπλό! (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
huffy carnage super market bike

Σίγουρα όλοι μας όταν μπαίνουμε σε ένα super market τα ποδήλατα είναι το τελευταίο προϊόν το οποίο θα κοιτάξουμε και συνήθως όταν ρίξουμε κάποιο βλέφαρο πάνω τους είναι και υποτιμητικό.


Πόσο ασφαλή είναι τα ποδήλατα από τα Super market


Δεν ισχύει το ίδιο για όλους βέβαια καθώς ο Phil Kmetz αγόρασε ένα ποδήλατο από μια αλυσίδα super market της Αμερικής, τα Walmart έναντι 179$ και πήγε να δοκιμάσει στην downhill διαδρομή της γειτονιάς του.

Το ποδήλατο, ένα Huffy Carnage ήταν ένα full suspension 27,5+ ποδήλατο με ελαστικά 2,8 ιντσών. Πριν ξεκινήσει βέβαια έκανε όλους τους απαραίτητους ελέγχους πως κάθε περιφερειακό ήταν σφιγμένο σωστά και ρυθμισμένο έτσι ώστε να λειτουργεί, όσο καλύτερα μπορούσε. Βέβαια όπως και όλα τα ποδήλατα αυτής της κατηγορίας είχε από την αρχή κενά στην μπροστά ανάρτηση ενώ και τα φρένα απαιτούσαν ρύθμιση ώστε να δουλέψουν. Το ποδήλατο ζύγισε 25 κιλά!

Το τι ακολούθησε θα το δείτε στο βίντεο! Εμείς θα σας αναφέρουμε μόνο πως προς το τέλος της διαδρομής -ναι έφτασε στο τέλος- τα τακάκια είχανε λιώσει, η μπροστά ανάρτηση έχανε λάδια και ως φρένα χρησιμοποιούσε τα πόδια του!

Previous Article

Tour de France 2016: Ο Peter Sagan φοράει το yellow jersey μετά από νίκη στο 2ο stage.

Next Article

Πως να ξεκινήσετε δυναμικά την ημέρα σας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια