Κέρδισε ένα ΚΤΜ Μanhattan αξίας 430 ευρώ!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
facebook-contest

Ο πρώτος μεγάλος μας διαγωνισμός είναι εδώ! Αν μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook, θα δείτε μπροστά σας την φωτογραφία του δημοφιλέστερου trekking ποδηλάτου της ελληνικής αγοράς! Aκολουθήστε τις οδηγίες και διεκδικήστε το KTM Manhattan, ένα ποδήλατο που κατασκευάζεται από την αυστριακή εταιρία με βάση τις προδιαγραφές της ελληνικής αγοράς και τις ανάγκες της πλειονότητας των Ελλήνων ποδηλατιστών.

Δυνατό το πρώτο δώρο μας έτσι; Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε προς εσάς που μας στηρίζετε αυτόν τον πρώτο 1,5 μήνα που είμαστε στον αέρα!!!

ktm-contest (1)

ΥΓ Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα μοντέλα της KTM που μας κάνει την τιμή και προσφέρει αυτό το ποδήλατο; Μπείτε στη σελίδα τους εδώ!

 

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού ‘Διαγωνισμός sela.gr’
To sela.gr προκηρύσσει τον διαγωνισμό ‘Διαγωνισμός KTM’ (από δω και στο εξής ο διαγωνισμός),  ο οποίος θα διενεργηθεί δια του ιστοτόπου http://www.facebook.com/sela.gr
1] Στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος όσοι διαμένουν στην Ελλάδα μόνιμα και νόμιμα.
2] Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της Flipside-Digital Marketing, της Molho AEBE καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α΄) βαθμού.
3] Ο διαγωνισμός έχει χρονική διάρκεια από τις 26/03/2015 ως τις 10/04/2015. Οι δυο νικητές (νικητής και αναπληρωματικός) θα ανακοινωθούν επίσημα την 13η Απριλίου του 2015.
4] Η συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν προϋποθέτει αγορά προϊόντος.
5] Για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να κάνουν like στην σχετική με τον διαγωνισμό φωτογραφία όπως και επίσης να την κάνουν share (κουμπιά ‘μου αρέσει’ και ‘κοινοποιήστε’)
7] Ο νικητής θα κερδίσει ένα ΚΤΜ Μanhattan. Τo δώρo δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.
8] Ο νικητής του δώρου θα βγει ύστερα από κλήρωση που θα λάβει χώρα στην έδρα της Flipside (Βενιζέλου 3, Θεσσαλονίκη) στις 13 Απριλίου 2015 στις 17.00. Ο νικητής του δώρου θα το μάθει μέσω προσωπικού μηνύματος στο facebook. Με την αποστολή του μηνύματος από τον διοργανωτή, τεκμαίρεται αυτοδικαίως ότι έλαβε γνώση και θα πρέπει να απαντήσει θετικά στο μήνυμα εντός 15 ημερών. Αν δεν απαντήσει, τότε το δώρο μεταβιβάζεται σε αναπληρωματικό νικητή. Σε περίπτωση που και ο 2ος δικαιούχος δεν διεκδικήσει το δώρο μέσα στις επόμενες 12 ημέρες, η δωροθεσία ακυρώνεται.
9] Η Flipside δικαιούται να ματαιώσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους του ή να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες και προθεσμίες, οποτεδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο, όπως όλως ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά αναφέρονται, η αμέλεια τρίτων, η αδυναμία τρίτων για τη διάθεση των δώρων και χωρίς να υποχρεούται σε προηγούμενη ενημέρωση των διαγωνιζομένων.
10] Η Flipside δεν φέρει ευθύνη για τυχόν εκτυπωτικά λάθη. Επίσης, η διοργανώτρια εταιρία δε φέρει καμία ευθύνη εφόσον, για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό που συνιστά ανωτέρα βία (ενδεικτικά δε λόγω φυσικών καταστροφών, απεργίας, πολέμου, τρομοκρατικών ενεργειών ή απειλών για τρομοκρατική ενέργεια, ατυχημάτων, πυρκαγιών, πλημμύρων ή άλλων φυσικών καταστροφών, απεργιών ή κοινωνικών διαταραχών κλπ), δεν μπορεί να εκτελέσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν και απαλλάσσεται αζήμια των υποχρεώσεών της.
11] Η Flipside διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί από την εταιρία παράνομη ή καταχρηστική ή αντισυμβατική, τότε η εταιρία έχει το δικαίωμα άνευ άλλου τινός να τον αποκλείσει τελείως από το διαγωνισμό, ακόμη και να ακυρώσει το δώρο.
12] Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη ανάγνωση και την αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
Previous Article

Το Παρίσι σκοπεύει να γίνει παγκόσμια πρωτεύουσα ποδηλασίας.

Next Article

CROSSFIT- Μια εξαιρετική προπόνηση για ποδηλάτες!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια